Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA
Povratak na članak

U Njemačkoj nestao 18-godišnji Hrvat, posljednji put se javio iz Münchena

Damien je rođen u Slavonskom Brodu, a u Bad Sodenu-Allendorfu kod Frankfurta je bio u posjetu majci Tomislavi kod koje je boravio desetak dana.

Komentari 4

LA
lazovcina
12:11 17.11.2019.

Sipci su se neki dan falili da su sproveli nekog organ donora. Ne znam o kome je rijec.

VL
IV
ivanbalic
18:03 16.11.2019.

mnogi mladi decki s balkana,dodju u Njemacku,pa upadnu u vrlo lose drustvo,jer se smatraju frajerima,pocnu s drogom handlati,ili je kupovati za svoje potrebe,i onda nnemaju novac za platiti,uloze dokumente kao zalog,i na kraju zavrse u kontenjeru negdje,treba s tako mladim ljudima pricati,prije odlaska na zapad,jer zapadni je svjet za mlade decke provalija.

VL
ZO
Zooltan
16:09 16.11.2019.

Vjerojatno seradikalizirao , gubitak osobne je dio plana za bijeg čiji je završetak u raju sa djevicama

VL
SH
Shalan
18:03 16.11.2019.

Kad se osvijesti od droga, javit će se. Nadajmo se da je to i ništa drugo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.