Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže se radnici
Povratak na članak

U Njemačkoj još uvijek velika potražnja za radnom snagom

"U prvom tromjesečju 2016. je diljem Njemačke 974.000 radnih mjesta bilo nepopunjeno što je 26.000 više nego u istom razdoblju prošle godine"

Komentari 1

Avatar superhik74
superhik74
20:15 12.05.2016.

Nedostaje najvaznija rjec: "Jeftinom" Ne bilo kojom radnom snagom nego jeftinom radnom snagom kako bi vlasnici ostvarili sto veci profit posto su im Njemacki i Eu radnici "preskupi". Zbog toga se Njemci bune jer ce masovna navalija gladnih Afganistanaca, Iracan,n, Sirijaca, Libijaca (I ostalih od NATO pakta unistenih drzava) smanjiti cijenu rada i njima Njemcima, a povecati profit eliti od 0,1 % koji su ionako basnoslovno bogati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.