Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tuča pokosila sjever zemlje
Povratak na članak

U nevremenu uništena gotovo polovica hrvatske proizvodnje cvijeća. 'Usjeve u vrtu i voćnjaku možemo zaboraviti'

Sva trojica župana najavila su utvrđivanje šteta te prema njima donošenje daljnjih odluka o proglašenju elementarnih nepogoda

Komentari 7

FO
fortinaf
22:22 25.05.2022.

ZAŠTO nitko ne ulaže u rakete protugradne obrane??? Gdje su sustavi PGO??

VL
EX
expiralitozo
22:08 25.05.2022.

Nažalost ljudi su preglupi pa ne shvaćaju da je takva tuča "djelotvornija" od ruskih projektila. Usprkos svim upozorenjima znanstvenika da je sada već i prekasno za zaustavljanje klimatskih promjena, i da nam ostaje možda samo mogućnost da odgodimo kraj, nitkoo ništa ne poduzima. Biden iznova aktivira prljave američke tehnologije, a i do sada su bili najveći svjetski zagađivač. Putin bi da potegne čak i nuklearke, a tu su još i Kina, Indija, Pakistan, S Koreja, i cijeli NATO. Siguran sam da vanzemaljci uopće ne postoje, jer bi se dosada već pojavili.

VL
RA
radolizem
22:29 25.05.2022.

Ovo je bolje za poljoprivrednike! Sad će dobiti novac od osiguranja, a da su jabuke bogato rodile, ne bi našli ljude za berbu, pa bi bili u gubitku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.