Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoje teže
Povratak na članak

U nesreći u Karlovcu četvero ozlijeđenih, krivac pobjegao

Pojavile se su se i informacije po kojima je glavni krivac, nakon što se pokušao nepropisno pristrojavati na "brzoj cesti" pobjegao sa mjesta nesreće no policija to nije htjela potvrditi.

Komentari 2

Avatar banijac68
banijac68
10:00 07.01.2012.

policija nije htijela potvrditi:::::tipično oni znaju ali ne smiju da spomenu ni jedno ima jer je sigurmo nekakovi od Hrvatske ELITE i sad se to mora sve zataškivati da nebi tome balavcu škodilu u daljnjem razvoju u njegovoj budučnosti. kada kada bi Karlovačka policije češče stajala na tom dijelu od placa pa do naplatnih kučica mogla bi se cijelu godinu od kazni financirati

VL
KI
killer3000
18:33 07.01.2012.

Da, da. Kad neznaš voziti onda ti se neko prestrojio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.