Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoje teže

U nesreći u Karlovcu četvero ozlijeđenih, krivac pobjegao

Prometna nesreća u Karlovcu (1)
Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
1/3
06.01.2012.
u 19:50

Pojavile se su se i informacije po kojima je glavni krivac, nakon što se pokušao nepropisno pristrojavati na "brzoj cesti" pobjegao sa mjesta nesreće no policija to nije htjela potvrditi.

U karlovačkom naselju Banija, na raskršću ulice Ante Starčevića i Prilaza Većeslava Holjevca se oko 17 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je četvero ljudi ozlijeđeno od kojih dvoje teže, izvještava KAportal. U sudaru je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede dok se jedna osoba, čije stanje nije poznato, nalazi u obradi u Općoj bolnici Karlovac.

Pojavile se su se i informacije po kojima je glavni krivac, nakon što se pokušao nepropisno pristrojavati na "brzoj cesti" pobjegao sa mjesta nesreće no policija to nije htjela potvrditi. Policija poziva svjedoke da se jave.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar banijac68
banijac68
10:00 07.01.2012.

policija nije htijela potvrditi:::::tipično oni znaju ali ne smiju da spomenu ni jedno ima jer je sigurmo nekakovi od Hrvatske ELITE i sad se to mora sve zataškivati da nebi tome balavcu škodilu u daljnjem razvoju u njegovoj budučnosti. kada kada bi Karlovačka policije češče stajala na tom dijelu od placa pa do naplatnih kučica mogla bi se cijelu godinu od kazni financirati

KI
killer3000
18:33 07.01.2012.

Da, da. Kad neznaš voziti onda ti se neko prestrojio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije