Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Norfolk

U nesreći helikoptera poginuo najbogatiji Irac

Foto: Youtube Screenshot
14.03.2014.
u 08:34

Helikopter se srušio jučer oko 19.30 sati, a glasnogovrnik policije u Norfolku potvrdio je kako je riječ o civilnom helikopteru te da su svi putnici poginuli

U padu helikoptera u Norfolku poginulo je četvero ljudi, među kojima i poduzetnik i najbogatiji Irac, Lord Ballyedmond, pravim imenom Edward Haughey, javlja Sky News.

Helikopter se srušio jučer oko 19.30 sati, a glasnogovornik policije u Norfolku potvrdio je kako je riječ o civilnom helikopteru te da su svi putnici poginuli. Istražitelj Louis Provart izjavio je kako su policija i hitna služba o padu obaviješteni nakon što je lokalno stanovništvo čulo snažan prasak.

 - Sve službe pokušavaju osigurati mjesto nesreće i pokrenuti istragu kako bi se otkrio uzrok nesreće, kaže Provart.

>> Nesreća u Engleskoj: Četvero mrtvih u padu helikoptera

Ključne riječi

Komentara 7

SA
sarma22
09:33 14.03.2014.

Al što ovaj večernji briše komentare, pa toga nema ni u sj. koreji! Samo sam napisao da se autor mogao malo potruditi pa pronaći podatke zašto je preminuli najbogatiji irac, čime se bavio, koliko je bogat bio i tako dalje, a ne ovako bezveze prepisati članak. Ako je toliko lijen proguglati par činjenica nek onda ne stavlja svoje ime kraj ovog članka jer se samo sramoti

AA
aabbcc
15:00 14.03.2014.

najbogatiji Irac____ nekom nesreca a nekome sreca !

Avatar DonLon
DonLon
08:42 14.03.2014.

Mi ne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije