Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE I TRUMP
Povratak na članak

U neredima ubijen umirovljeni policajac: Umjesto da mu pomognu, uživo prenosili njegovu smrt

Neredi su se dogodili nakon mirnih prosvjeda zbog smrti Georgea Floyda, Afroamerikanca kojeg je ubio policajac.

Komentari 13

DU
Deleted user
10:23 03.06.2020.

Protiv čega oni prosvjeduju? To su obični manijaci i propalice, divljaci ulice. Nema to veze sa željom za ravnopravnošću rasa.

VL
BL
Blathnat
11:46 03.06.2020.

Novinar pise:"Neredi su se dogodili nakon mirnih prosvjeda zbog smrti George Floyda, Afroamerikanca kojeg je ubio policajac." Upucali covjeka nakon "mirnih"prosvjeda...pametnom dosta

VL
KB
kbr
13:31 03.06.2020.

kako mogu biti mirni prosvjedi, a ubili čovjeka?

VL
Avatar Edgedancer
Edgedancer
13:12 03.06.2020.

IRONIJA. (A zašto ste taj komentar brisali i dali žuti karton to samo vaš antifa mozak kuži)

VL
SC
Serious_Callers_Only
13:20 03.06.2020.

Što je sa ljudima koji ne kradu i ne prosvjeduju? Kako doći na posao ili do trgovine kad je ratno stanje?

VL
JB
Jednonogi.Brabonjak
15:20 03.06.2020.

"nakon mirnih prosvjeda kada su provalili u trgovinu " .... Ovo nisu mirni prosvjedi i treba ih nazvati pravim imenom

VL
DU
Deleted user
16:57 03.06.2020.

Mirni prosvjedi - bivši Policajac ubijen ?? Antifu pod hitno proglasiti terorističkom organizacijom, uhapsiti i na jako dugo vremena zatvoriti. Ova ljevičarska banda koja ovo radi po nalogu globalista iz sjene su samo orude da se osujeti Trumpa da dobije izbore. Ovo je već i maloj djeci jasno. Nema ovo više nikakve veze sa mirnim prosvjedima. Globalizam propada, Trump ima visoki rejting a smrt jednog nevinog čovjeka je iskorištena u političke svrhe povampirenih likovalkevičarskih demokrata koji su I do sada činili sve moguće da sruše Trumpa. Sve laži su im pale u vodu pa će tako i ovaj nemoralan i kriminalan čin . Demokrati i duboka država će rade sravniti i spaliti Ameriku nego ponovo izgubiti izbore.

VL
SN
sasa.novak.58
12:15 03.06.2020.

Hrvati su čudo. Oni budu Amerikancima i posebno američkim crncima objasnili kak se živi i što se događa u Americi. Tko ih ne bi poslušao? Pa pogledajmo samo kakvu su moćnu, bogatu i sretnu državu ti Hrvati izgradili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.