Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Letio za Tara Air

U Nepalu nestao privatni zrakoplov sa 22 ljudi

Grgo Jelavic/PIXSELL
29.05.2022.
u 09:28

Dužnosnik zrakoplovne tvrtke rekao je da su među putnicima četvero iz Indije i da je bilo još dvoje stranaca, čija se nacionalnost još ne zna.

U Nepalu je u nedjelju nestao zrakoplov privatne tvrtke u kojemu je bilo 22 ljudi, rekli su zrakoplovna tvrtka i vladini dužnosnici. 

Mali zrakoplov letio je iz turističkog grada Pohare, oko 200 km sjeverozapadno od glavnoga grada Katmandua, u Džomsam, oko  80 km sjeverozapadno.

Letio je za Tara Air za koji uglavnom lete zrakoplovi Twin Otter, proizvedeni u Kanadi.

Dužnosnik zrakoplovne tvrtke rekao je da su među putnicima četvero iz Indije i da je bilo još dvoje stranaca, čija se nacionalnost još ne zna. 

U Nepalu, zemlji s najvišom planinom na svijetu, promjenjivim vremenskim uvjetima i zračnim pistama na teškim planinskim lokacijama, zrakoplovne nesreće su česte. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije