Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavljena u Velikoj Gorici
Povratak na članak

U Nazorovoj i dvije sestre male Mirjane

Policija je privela, a sud pustio 24-godišnjaka koji tvrdi da je otac djevojčice. U pritvoru su njegovi roditelji da ne bi utjecali na svjedoke

Komentari 4

SA
samoborka
08:33 26.11.2015.

By the way..novinari..ova curica je samo jedna od milijuna i milijuna romske djece za koju se roditelji ne brinu, ili pak tjeraju na prosenje po ulicama, maloljetnicke brakove, kradje i ostalo.. Ali..svaka rijec o tome se nazove rasizmom i sovinizmom. Prema tome, cemu ikakvi clanci o ovoj curici ili bilo kojem romskom djetetu u slicnoj ili istoj situaciji? Postujmo manjine i njihove razlicitosti!

VL
CR
crepuljam41
15:35 25.11.2015.

Opet cigancica glavna tema,dok nasa dica nemaju za marendu. Boze sacuvaj me od takve vlade i politicara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.