Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Pijan, sa 1,19 promila naletio na pješakinju i usmrtio je

nesreća
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
08.02.2014.
u 12:53

Vozač je upravljao peugeotom boxerom zagrebačkih oznaka u alkoholiziranom stanju

Pješakinja Nada S. (57) poginula je u petak u 22.20 kada je na nju u Strmecu Bukevskom vozilom naletio Branko S. (32).

On je upravljao peugeotom boxerom zagrebačkih oznaka u alkoholiziranom stanju, a u krvi mu je izmjereno 1.19 promila alkohola.

 Na Nadu S. naletio je dok je hodala uz južni  rub  kolnika,  a  od zadobivenih ozljeda na mjestu je preminula. Njezino tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije, a Branko S. je priveden na policiju.

>> Prelazila cestu na neobilježenom mjestu pa je udarilo policijsko vozilo

Komentara 1

SR
sta_reci
17:24 08.02.2014.

Trebamo predloziti da se zakonom kaznjavaju vozaci koji voze trezni, jer se ne mogu prilagoditi kaosu koji vlada na nasim cestama :).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije