Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su zadovoljni
Povratak na članak

Sastanak Mosta, HDZ-a i SDP-a: 'Složili smo se oko svega, bio je ovo ugodan razgovor'

Pregovori se nastavljaju u 19 sati kada počinje sastanak vezan za definiranje mandatara i druge pozicije, uključujući Sabor

Komentari 248

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
10:19 18.12.2015.

Završite već jednom s tom farsom i idemo na nove izbore. Most očito služi za održavanje komunističke partije na životu pošto-poto! Nakon što ih Milanović mjesec dana pokušava rastrojiti i sastaviti vladu primjenom političke korupcije oni sad trebaju "utvrditi jesu li Milanovićeve namjere iskrene". I onda se opet pljuje po HDZ-u. Da je HDZ napravio i izgovorio ono što je izgovorio Milanović u prošlih mjesec dana više ih ne bi bilo niti u tragovima. Upravo po tome se vidi da ovo u Hrvatskoj nema veze s demokracijom, partija kontrolira sve medije, represivni aparat - njima je sve dopušteno, a tko se usudi zucnuti protiv njih doslovno nestaje!

VL
DU
Deleted user
09:47 18.12.2015.

Milanovic ovaj salto mortale cini u namjeri razbijanja Mosta a ne tripatitne vlasti......jasno je da IDS, HNS, ljevi umirovljenici....puše sa SDP om u tripartitnoj vlasti bas kaoi u oporbi.....jedini cilj manovra je razbijanje Mosta i dobivanje jos 2 glasa uz foteljase prgometa i petrinu.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
10:12 18.12.2015.

IDS-u je sam bitno i dalje bit "prvi u selu, a ne drugi v gradu", a HNS bi sam pokoju ministarsku fotelju....i par doministarskih i svi podržavaju svog koalicijskog partnera! Mila majko kak sve više "pokazivaju noge" kaj ovo odmiče >;-))

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
12:46 18.12.2015.

Prevara birača i naroda. Nitko na izborima nije mogao birati i dati glas za koaliciju svih parlamentarnih stranaka.

VL
PA
Pape5
11:15 18.12.2015.

Pored svih ovih likova, čovjek poželi da pomiluje kamen i pusti suzu, da se osmjehne drvetu i da se s puno poštovanja nakloni i skine kapu pred magarcem.

VL
Avatar mojrodjo
mojrodjo
11:17 18.12.2015.

osim ponovljenih izbora sve je prevara

VL
Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
09:04 18.12.2015.

Dobro jutro hrvatski narode , da vidimo što nam je za danas priredio "naš dragi" vođa Zloka Muljanović, koje će li nam smicalice i podvale danas ponuditi....dan je tek počeo...budimo spremni !

VL
BI
bigstar
09:20 18.12.2015.

da vam je do dobra ovoj zemlji prekjucer ste trebali reci da je dosta samaranja kada vas je premijer u odlasku izvrijedao i popljuvao, a vi mu opet otvorili vrata... Kao psihijatar poznajete takvu strukturu licnosti i trebali ste prekinuti svaki razgovor s njima, ali izgleda da vam ni to nije dosta.

VL
LA
Lavica7
12:14 18.12.2015.

Zasto nema direktnog prenosa? To je uvredljivo za ljude o cijoj sudbini VI odlucujete. Nismo vas zato birali. Tajite, muljate, prepricavate...a trebalo je sve biti KAO transparentno. Muljatori.

VL
HR
hrza
11:11 18.12.2015.

Ovo je teatar apsurda. Onaj tko je dobio najmanje glasova diktira onima koji su dobili najviše. !!!!!!

VL
BU
budagigo
12:21 18.12.2015.

"veliki dan za hrvatsku"???koja sprdačina.vlada hdz-a i komunjara.evo nas u jednopartijskom sustavu.što god da su komunjare protuzakonito napravile u zadnje 4 g.ovime če ostati ispod tepiha.nitko tko je glasao za hdz nije glasao za vladu sa komunjarama i hdz-om i obrnuto.to je nemoguče stanje koje če se slomiti na leđima naroda.novi izbori.

VL
Avatar Juki
Juki
12:47 18.12.2015.

Nikad više neću glasati niti za jednu stranku ili osobu koja pristsne na ovu lakrdiju!

VL
Avatar niwrad
niwrad
08:59 18.12.2015.

Petrov još nije ponudio niti jedan racionalno utemeljeni razlog zašto Vlada mora biti trostrana. To se ponavlja kao kakva mantra i dogma, a nigdje suvislog objašnjenja zašto je to nužno. Zašto se jasno i glasno ne kaže koju to ključnu reformsku odluku nije moguće napraviti bez uhljebničkog i protureformskog SDP-a?

VL
AN
anticenzura
12:00 18.12.2015.

Sve te vase nazovi ''reforme'' su ilegalne i antidemokratske, posto nista od toga nije bilo na izborima, ili skoro nista. Cak ni Mostovi biraci nisu to birali na izborima, obzirom da su oni mijenjali program sto puta NAKON izbora. I to sve skupa je biralo svega 10% biarca na izborima, sto znaci da ste vi svi zajedno jedni obicni prevaranti ovoga naroda i trebalo bi vas sve u przun strpati.

VL
CR
crocro
12:32 18.12.2015.

Ako bi Most silom pokušao u celofan zapakirati Domoljubnu koaliciju s koalicijom Hrvatska raste, da sam ja pregovarač HDZ-a trenutačno bi se zahvalio Mostu na pokušaju suradnje te časno istupio iz pregovora i privremeno (na vrlo kratko vrijeme otišao u oporbu), a oni neka pokušaju sa SDP-om voditi državu. To bi bio brzi krah zajedništva koje nema svoju logiku, a vrlo je predvidljivo da bi nakon toga bili održani prijevremeni izbori na kojima bi Domoljubna kolaicija pomela sve one koji sada po njoj metu. SDP ih popljuje a oni odmah potrče za SDP-om i kažu "oprostite" nismo vas otpisali samo nam se javite. Dosta je takve dvolične igre Mosta. To će im se odbiti od glavu i spustiti na zemlju. A imali su i još imaju lijepu prigodu biti u zajednici koju je narod na izborima želio i može im biti čast što bi surađivali sa relativnim izbornim pobjednikom. Ako Most krene u suprotnom smjeru, nemaju se čemu nadati na ionako izvjesnim brzo dolazećim izborima.

VL
Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
12:39 18.12.2015.

Kad se nešto prekuha, postaje nejestiva neukusna kaša..... Sve je ovo prešlo granice razuma i logike. Bez obzira za koga su na izborima ljudi glasovali, to nije bilo za ovu farsu.

VL
DU
Deleted user
13:11 18.12.2015.

Ovo će vjerojatno biti lakrdija od vlade jer da je Jugoslavija bila moguća nebi došli do rata . Ili mi ili oni . Sa komunjarama nebi sjedio u istom prostoru nizašto na svijetu

VL
DU
Deleted user
12:10 18.12.2015.

A po čemu je to veliki dan za Hrvatsku?To kaj politički anonimusi dogovaraju vlast z kriminalnom skupinom koja je uništila stotine tisuća radnih mjesta ,tvornica,firmi,sve kaj je narod svojim penezima desetljećima gradil,a oni su upropastili i od nas napravili sirotinjski narod u osiromašenoj državi?Stvarno se imaš z čim pohvaliti,bolje čkomi i idemo na nove izbore!!

VL
LA
Lavica7
12:07 18.12.2015.

IZBORI. Jedino sto bi bilo posteno prema Hrvatima i drzavljanima Hrvatske. Sve drugo je prevara.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
10:09 18.12.2015.

Milanovića bi se moglo spominjat kao premijera kad bi mogel izreć sam jen gospodarski uspjeh koji je postigel. Naravno, tak nekaj ne postoji pa prema tomu treba vidjet kaj budu usaglasili HDZ i MOST. Osobno bi voljel vidjet ove iz MOST-a kak svojevrstan korektiv. Ak stvarno jesu dosljedni i ne zahtijevaju nemoguće, konačno bi mogli imat dobru vlast !?

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.