Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'teatar apsurda'
Povratak na članak

U mjesecu najveće krize događaj mjeseca - seksualni odgoj

SDP početkom siječnja bilježi i najslabiji rezultat od posljednjih parlamentarnih izbora

Komentari 50

DH
dalibor.hren
16:13 06.01.2013.

Pustite zdravstveni odgoj i primite se ekonomije i gospodarstva!

VL
MA
Maximir
16:12 06.01.2013.

S tim da su kavgu započeli crveni. Crkva je samo dostojanstveno odgovorila. Skreću temu s najbitnijih pitanja na nebitno, kako bi zataškali da su financije propale.

VL
MR
mravac8
16:23 06.01.2013.

I tko je za to kriv? Novinari koji stalno potenciraju tu temu? Crkva koja stalno potencira tu temu? GROZD i slične udruge koje stalno potenicraju tu temu? Crkva ni da bekne o malim plaćama, o 200 tisuća blokiranih računa jer jer građani ne mogu plaćati niti režije plaćom koju dobiji i od Todorića, niti je ikad napala banke radi kamata ...... ništa, ali o ZO oglasi se tri puta dnevno.

VL
DU
Deleted user
16:55 06.01.2013.

06.01.2013. u 16:13h dalibor.hren je napisao/la: Pustite zdravstveni odgoj i primite se ekonomije i gospodarstva! __________________________________________ Ne trebaju ga pustiti, samo trebaju napraviti kompromis i izbaciti dio koji su radili LGBT udruge, transvestit, seksolog sa Kinsey instituta i slični kojii nemaju ni ženu ni djecu.

VL
MR
mravac8
16:58 06.01.2013.

gogle385 A u podosta država svijeta djevojčice se ne smiju školovati. Nego, reci mi, da li i njihovi roditelji *znaju najbolješto je dobro za njihove djevojčice*? Ili recimo još do prije 50 godina i u Hrvatskoj je vladalo mišljenje dae da žensko dijete ne traba ići u školu. Što će to njoj, tako i tako će se udati. Treba znati kuhati i ručni rad i točka.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
14:36 06.01.2013.

Savršen naslov, ja sam već par put slično napisal. Za ne vjerovat al i dalje ima onih kojima su religija il vjeronauk glavni krivci za sve i glavnija tema od stanja u društvu !!!

VL
MR
mravac8
17:41 06.01.2013.

jednaobičnacitateljica Da, nisam ni sumnjala da si i ti među onima koji misle da se žensko ne bi trebalo školovati. To je taj mentalitet - za ženu je kuhača a ne knjiga.

VL
MK
mksdk
20:18 06.01.2013.

Slažem se s konstatacijom da bi trebalo prestati pričati o spolno-zdravstvenom preodgoju i preusmjeriti se na druge teme. Neka ga se ukine pa onda nećemo o njemu pričati. Ovi koji žele da taj program ostane u školama a da see o tome ne priča (jer, eto, ima i drugih tema o kojima se može i treba govoriti) su najobičniji manipulatori.

VL
HR
hrvoje1932
21:21 06.01.2013.

Svaki tko je protiv naobrazbe hrvatsk djece nije razuman,zasto mali Hrvati moraju ostati glupi,svaki covjek mora znati kako on normalno funkcionira.Politicari moraju nastojat da je skolstvo na visini,a roditelji trebajhu suradjivati u naobrazbi djece,osobito obrazovano.HRVATI MORAJU NACI PUT U ZNANJE:BOGACUJE COVJEKA:hRVATSKA JE LIEPA;ZASTO NEBI I hRVATI BILI LIJEPI ?

VL
MI
milostiv
11:43 06.01.2013.

Po vama je ZO apsurd...j,,,,s ekonomiju i sve pare ovog svijeta ako unistis svoju budućnost...

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:54 06.01.2013.

Pa zar bas svaki dan moram vidjeti Bozinu sliku?

VL
PP
Peter Petrovic
11:55 06.01.2013.

pod titom znalo se sto je posao svecenika ili politicara.sada popovi se mjesaju svugdi i gde trebaju i gde ne trebaju. drugo aglavnom,velicina koji danas su na stranu crkve nekad su bili protiv,koliko se sjecam vrlo cesto sam iso uu crkvu i niko mi nije zabranijo.sada neidem jer uglavnom su nepoznata lica koje prije nisam vidao.

VL
Avatar Meggi
Meggi
12:04 06.01.2013.

A što o tome kaže Tv kalendar? ''Istina se ne može zaustaviti poznata je činjenica. Tako se HTV-u dogodilo da svega nekoliko dana nakon suspenzije Karoline Vidović Krišto i ukidanja njezine emisija Slika Hrvatske, a sve samo radi priloga oo ideologu seksualnog odgoja Alfredu Kiseyu, ista ta HTV je u subotu 05. siječnja u poznatoj emisiji TV kalendar donijela ponovo vrlo informativan i istovremeno šokantan prilog o Kinseyu, i pogubnim rezultatima uvođenja spolnog odgoja u američkim školama...Hoće li sada zbog ovog priloga HTV ukinuti TV kalendar, ili će ministar Jovanović ukinuti HTV, pitanje je sad. '[VIDEO] HTV ponovo o Kinseyu: Bio je sklon pedofiliji, a seksualni odgoj u školama imao je poguban utjecaj' - na Bitno.net

VL
ST
stevica
12:36 06.01.2013.

Ja sam sve ovo predvidio,jer se znalo za pljacku koju je izveo hdz.Ove godine ce doci na naplatu otplate kredita(suker,dalic) koji se mjere u milijardama kuna.Ova vlada to mora ispostovati a pljackasi ce to iskoristiti i u svom stilu komentirati.Ova vlada pokusava samo uvesti ,, PRAVNU DRZAVU. Da je hdz ostao na vlasti korupcija i mito bi se legalizirali.Ovu vladu kritizira spijuncina karamarko koga je senader ustolicio na mjesto ministra policije.Sto je radio dok se drzava pljackala---dobivao procenat pljacke. Zato je ucjenama i dosao na ovo mjesto predsjednika ZLOCINACKE PARTIJE.

VL
OB
-obrisani-
12:46 06.01.2013.

Defenestracija kukurikavaca je conditio sine qua non za spas zemlje.

VL
OB
-obrisani-
12:53 06.01.2013.

Jesmo li na dnu krize? Kad se radi o crvenoj klateži nema dna, ima samo dublje.

VL
OB
-obrisani-
12:57 06.01.2013.

svaka dosadašnja vlast je hranila javnost glupostima dok im je na mala vrata uvodila zakone koji su išli direktno na štetu građana ....privatizacija...gmo prehrana.....uništavanje malih proizvođača...i svega drugog što je ovu bogatu zemlju dovelo do siromaštva

VL
PP
Peter Petrovic
12:59 06.01.2013.

ko mi dode u stan nepozeljam,i plus da me pokrade,taj moze uci glavom ali izaci nogama.bio on vrsitelj ovrsitelj pljackasitelj. svejedno.niko me nije pita kolko tesko sam zaradijo tu koru kruha a onaj koji misli tu istu koru mi pokrasti,ti, nek dobro razmislja. jer on moze doro zivjeti bez moje kore kruha , ja ne.

VL
OB
-obrisani-
13:00 06.01.2013.

a najsmiješniji su oni koji jedva črkaju da pljunu na ovu vlast da bi hvalili one bivše koji su, da podsjetim, jedina stranka koja je na optuženičkoj klupi a njen bivši vođa osuđen za ratno profiterstvo ljudi, amet u glavu ni jedni ni drugi ne rade na vašu dobrobit

VL
OB
-obrisani-
11:56 06.01.2013.

Zašto apsurd???? pa tako se to radi za one koji ne znaju, Ekonomska katastrofa je vidljiva odavno a građani su počeli osjećati posljedice te pogubne ekonomije snažnije.U međuvremenu (da se Vlasi ne dosjete) čika je spremio tajni plan seksualne revolucije koju je trebao progurati u školstvo. Prekomjernim granatiranjem loših poteza Vlade niti se ne zna broja dok ćirilica ulazi na vrata u Vukovar.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.