Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U privatnom vlasništvu
Povratak na članak

U Ministarstvu održana rasprava o prijedlogu izmjena Zakona o najmu stanova

Ministrica Anka Mrak-Taritaš obavijestila je da dvomjesečna javna rasprava završava sutra

Komentari 5

DO
doktorica
21:29 05.02.2014.

šta se ima toliko pregovarati,vlasništvo je sveto pravo svuda u svijetu,ovi koji su uzurprali tuđe vlasništvo moraju van iz tuđega,a budući da desetljećima badava stanuju valjda su si mogli priskrbiti stan.Ne postoji nikakvo stanarsko pravo,mi smo sada EU,neka im država dade stanove,ima dosta praznih državnih stanova.Nitko ne pita vlasnika kako je on psihički durao dok su se oni valjuškali u njegovom i još bi uvjete neke?!Dosta je!!!

VL
T6
Toni 66
17:12 05.02.2014.

Zakona o najmu stanova, kojeg je izradilo Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja po naređenju iz EU ! kraj citata... Sve ostalo je zna se !

VL
T6
Toni 66
17:14 05.02.2014.

Konačnim rješenjem neće biti u potpunosti zadovoljna niti jedna strana ali problem se jednom mora riješiti, bjedno loše eto da izgleda da se nešto kao radilo napravilo !

VL
PM
perica_mali
17:30 05.02.2014.

kaže se vrednovanje, a ne certificiranje ... gospođa i inaće o struci pojma nema, ja i dalje čekam građevinsku za izgradnju garaže .. sada već četvrtu godinu crni mrak

VL
Avatar deziderij
deziderij
20:59 05.02.2014.

Dvomjesečna rasprava o najmu stanova ! Nevjerojatno da se o tako nećemu treba raspravljati čak dva mjeseca. Da nije žalosno bilo bi smiješno. Na koncu će taj zakon, kakav god da bude, biti samo u korist punjenja budjeta i još većeg pražnjenja đepova sitnozubih građana. Uglavnom se sve na to svodi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.