Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga

U lovu smrtno stradao 23 - godišnjak

policija
Foto: VL
20.12.2015.
u 18:51

U tijeku je kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti poznato više informacija.

Ključne riječi

Komentara 8

SC
schwertransport
09:31 21.12.2015.

Sucut obitelji i prijateljima

1A
1An1
19:47 21.12.2015.

Kako mogu ljudi bit tolko bezosjecajni i besćutni to me nenormalno sokira i zacuduje. Jeste li svjesni da je to mladi zivot u pitanju i da neznate ni sto se ni kako dogodilo al bitno da pisete sranja kao daa obitelji i prijateljima nije dovoljno teško Da li bi isto to pisali da je u pitanju netko od vasih bliznjih? (Nedo Bog nikome nitko to nije zasluzio a pogotovo ne mlade duse sto jos moraju puno toga dozivjet) Zapitajte se malo za svoju ljudskost i jeste li vi ljudi,s takvim maloumnim razmisljanjem vi ste samo jebeni isprazni stvorovi.

SC
schwertransport
09:28 21.12.2015.

Decko je mlad pitanje je koliko godina ima onaj koji je neiskusnog lovca upuco.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije