Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA KOD VUKOVARA

U lovu poginuo lovac, slučajno ga je upucao kolega

Zablaće: U tijeku lov zbog povećanog broja lisica, čagljeva i divljih svinja
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.07.2022.
u 19:26

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili smo da je 46-godišnjak u četvrtak, 7. srpnja 2022. godine oko 20,40 sati, tijekom lova u šumskom području oko Komletinaca lovačkim vatrenim oružjem nehajno usmrtio 62-godišnjaka, a obojica su bili u tom prijavljenom i dozvoljenom lovu, javlja policija

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prouzročenje smrti iz nehaja.

U kasnim noćnim satima 7. srpnja policija je postupala po dojavi i utvrdila da je u području Komletinaca došlo do smrti 62-godišnjaka. U Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru obavljena je obdukcija mrtvog tijela tog muškarca, gdje je utvrđeno da je uzrok smrti 62-godišnjaka prostrijelna rana na njegovom tijelu, koja je nastala vatrenim oružjem.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili smo da je 46-godišnjak u četvrtak, 7. srpnja 2022. godine oko 20,40 sati, tijekom lova u šumskom području oko Komletinaca lovačkim vatrenim oružjem nehajno usmrtio 62-godišnjaka. Obojica su bili u tom prijavljenom i dozvoljenom lovu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 46-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske - navode iz policije.

VIDEO: Kanaderi i stanovnici gase požar u Puli: 'Izgorjele su neke kuće i auti'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
10:48 11.07.2022.

Zašto ne objavite podatak koliko svake godine u lovu strada ljudi? Svaki ljudski život je nemjerljiv i zato lov kontinuirano donosi više štete nego koristi, pa bi zbog toga i činjenice da živimo u 21. stoljeću tu primitivnu zanimaciju konačno već jednom trebali zauvijek zakonom zabraniti.

RA
razvaljuje
21:17 10.07.2022.

Lovac Luka ustrijelio susjeda ko vuka. Hitno poostrit zakone o lovcima i lovu i oruzju. Te budaletine pucaju po svemu sto se mrdne. Ne mos ko covijek otic u sumu da beres gljive iz straha da te neki pijani kreten, koji sebe naziva lovcem, ne ucmeka ko zeca.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:22 09.07.2022.

Nešto šuška... boom. Temelj svakog pucanja je prvo vidjeti metu na način da se može identificirati. Da znaš je li tamo fazan, nečiji pas, lisica ili kolega lovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije