Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKI DILER

U kući u Maksimiru 26-godišnjak skrivao 14 kilograma marihuane

PU zagrebačka
01.10.2021.
u 10:30

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 26-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku

Zagrebačka policija prijavila je 26-godišnjaka u čijoj je kući na području Maksimira pronađeno 14 kilograma marihuane namijenjene daljnjoj preprodaji na ilegalnom tržištu.

U policiji kažu da su istraživanje pokrenuli zbog sumnje da je 26-godišnjak duže vrijeme nabavljao veće količine marihuane koju je skrivao u kući u Maksimiru i dalje ju preprodavao

Svoju su sumnju, kako navode, potvrdili kad je temeljem sudskog naloga pretražena kuća koju koristi 26-godišnjak, a gdje su pronašli 14 kilograma marihuane pakirane u vreće od jednog i tri kilograma te digitalnu vagu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 26-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

>> VIDEO Poznati novi detalji pokušaja otmice djeteta kod Zadra. Mještani: 'Prestravljeni smo!’

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije