Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMISLILI PAKLENI PLAN

Prvo se satima družili s njim, a zatim ga pretukli i orobili. Šteta 73.500 kuna

lepoglava
Marko Jurinec/PIXSELL
01.10.2021.
u 07:53

Više su ga puta udarali po tijelu, a pri svemu tome im je, pomagala za sada nepoznata osoba.

Za razbojništvo i nanošenje teške ozljede osumnjičeni su 23-godišnjak i 41-godišnjak koji su zbog toga ispitani na ŽDO Karlovac. Sumnjiči ih se da su se 21. rujna navečer na području Draganića više sati družili s 30-godišnjakom. Plan im je bio da ga teško ozljede i orobe, pa ga je 23-godišnjak u nekom trenutku prvo pozvao da izađe iz kuće gdje ga je verbalno i fizički napao, a 41-godišnjak mu je prijetio. Više su ga puta udarali po tijelu, a pri svemu tome im je, pomagala za sada nepoznata osoba.

Nadalje, 23-godišnjak se sumnjiči i da je donio vatreno oružje koje je predao 41-godišnjaku. Nakon što je uzeo oružje, 41-godišnjak je, sumnja se, kundakom  oružja udario 30-godišnjaka u glavu. Istovremeno  mu je 23-godišnjak s vrata otrgnuo i uzeo zlatni lančić s privjeskom te mu je uzeo sav novac iz džepa hlača.  Nasilni dvojac osumnjičen je za teško ozljeđivanje 30-godišnjaka, a sumnjiči ih se i da su ga oštetili za 73.500 kuna. Nasilnici su dovedeni pred suca istrage Županijskog suda u Karlovcu, a  tužiteljstvo je tražilo da im se odredi istražni zatvor  zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije