Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj na zagrebačkom sudu

U krvi i urinu djevojčice (4) liječnici pronašli kokain, roditelji pritvoreni

kokain
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
05.10.2016.
u 19:17

Majka djevojčice Iva J. (40) prije nekoliko godina žalila se da mora pušiti marihuanu u parku jer joj je majka u stanu pa se mora skrivati

Supružnici Danijel (35) i Iva (40) J. pritvoreni su zbog zanemarivanja djeteta nakon što su liječnici u krvi i urinu njihove četverogodišnje kćeri našli – kokain. Grozomorna priča otkrivena je u nedjelju kada su supružnici s djevojčicom došli liječniku. Kazali su da joj je pozlilo, da ima temperaturu i da povraća. U priču se tada upetljao još jedan član obitelji koji je liječnicima rekao kako su roditelji ovisnici. Izvadili su joj krv i urin.

Nalazi su ih šokirali jer su našli tragove kokaina, zbog čega su o svemu izvijestili policiju. Bračni par tako je prvo završio na policijskom ispitivanju, a zatim i kod suca istrage zagrebačkog Županijskog suda, koji je oboma odredio jednomjesečni istražni zatvor. Inače, i Iva J. i Danijel J. dugogodišnji su ovisnici o drogama, a zbog zloporabe droga oboje su i prijavljivani. Budući da je kokain nađen u krvi i urinu njihove četverogodišnje kćeri, vjerojatno su drogu držali negdje u stanu, gdje je djevojčica mogla doći do nje i progutati je. Da im nemarno ponašanje nije strano, svjedoče i zapisi s društvenih mreža Ive J.

>>Ostatak priče pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

>> Roditelj gleda TV, a dijete naručuje drogu

>> Otac ovisnik svoju bebu otrovao metadonom!

Komentara 2

OS
osica
19:41 05.10.2016.

Jadnica malena zaslužuje oporavak i bolju skrb. Nadam se , da se neće vratiti ovisnicima, jer očito nisu u stanju biti odgovorni roditelji, a njoj su tek četiri godine. Strašno.

AL
Albaniakosovo
00:33 06.10.2016.

Ko li to prodava drogu po europi da mi je znat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije