Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgorjele do temelja

VIDEO: Vatra progutala dvije kuće u Hrvatskoj Kostajnici

požar u Kostajnici
Foto: DVD Hrvatska Kostajnica/Facebook
26.04.2019.
u 10:29

U izgorjelim kućama živjela su dva starija bračna para od kojih je jedan u mirovini

Nakon što je protekli tjedan desetak kostajničkih obitelji dobilo nove kuće, jer su bez svojih ostali u lanjskom klizištu, dvije obitelji u tom gradu jučer su ostale bez svojih domova u velikom požaru.

Požar je izbio u četvrtak oko 16,30 sati na obiteljskoj kući u Ulici bana Josipa Jelačića, a unatoč brzoj intevenciji vatrogasaca do njihova dolaska vatra se već bila proširila i na susjednu kuću. Kako je riječ o montažnim objetkima vatru nije bilo moguće obuzdati iako je na intervenciju stiglo 24 vatrogasaca sa šest vozila.

Obje su kuće gotovo do temelja izgorjele, sa svim stvarima, a dva starija bračna para ostala na ulici.

"Sve im je izgorjelo. U suradnji s Crvenim križem osigurali smo im higijenske potrepštine i robu za nekoliko dana, a već smo kontaktirali Ministarstvo kako bi se pokušao naći smještaj tim ljudima", rekao je gradonačelnik Hrvatske Kostajnice Dalibor Bišćan koji je i sam, kao član DVD-a, sudjelovao u gašenju.

Požar su do 22 sata sinoć gasili vatrogasci DVDa- Selište Kostajničko, DVD-a Donji Kukuruzari, DVD-a Majur i DVD-a Hrvatska Kostajnica.

Video: Požar pivnice na Trešnjevci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije