Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorjela pivnica

Požar na zagrebačkoj Trešnjevci: Četiri osobe uspjele su pobjeći iz zgrade

Požar na Trešnjevci
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/22
Autori: Vecernji.hr, Hina
23.04.2019.
u 11:30

Na terenu su, osim vatrogasaca, pripadnici zagrebačke policije i Ured za upravljanje u hitnim situacijama

Zagrebački vatrogasci ugasili su požar koji je izbio na krovištu zgrade na Trešnjevci, u Ulici Božidara Adžije 16, gdje se nalazi restoran koji je trenutačno zatvoren. Dojavu o požaru vatrogasci su dobili u 10.25 sati, na teren je izišlo 26 vatrogasaca i osam vozila iz vatrogasnih postaja Centar i Novi Zagreb. 

Požar je ostao unutar zgrade i brzo je lokaliziran. Nakon policijskog očevida bit će poznat uzrok požara. 

Čitatelj s Trešnjevke javlja da se dim osjetio sve do Nove ceste.

Foto: Čitatelj

Brojne ekipe novinara, kao i brojni građani, okupili su se na mjestu događaja. 

– Danas u 10.25 Javna vatrogasna postrojba dobila je dojavu o požaru krovišta na adresi Božidara Adžije 16. Na teren je izašlo 26 vatrogasaca i osam vozila iz Vatrogasnih postaja Centar i Novi Zagreb. Požar se zadržao unutar zgrade i brzo je lokaliziran. Za vrijeme požara u zgradi su se nalazile četiri osobe koje su na vrijeme napustile zgradu. U prizemlju zgrade nalazi se restoran koji je trenutačno zatvoren.

Na terenu su Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, Policijska uprava zagrebačka i Ured za upravljanje u hitnim situacijama, javljaju iz zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Video: Siniša Jembrih o požaru Notre Dame

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Dumen
Dumen
11:38 23.04.2019.

Za neznalice, radi se o poznatoj zgradi pivnice na Trešnjevci pod imenom Medvedgad . Nedavno je dobila novi naziv

AL
AlexSash
12:29 23.04.2019.

Ta pivnica je bila uzrok pozara prije godinu i pol dana. Dva pozara u manje od dvije godine? Sto radi inspekcija. Unistiti lijepu povjesnu zgradu zbog cevapa? Sramota.

IH
iron.hide.54966
15:29 23.04.2019.

Tak i tak su preskupi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije