Naslovnica Vijesti Hrvatska

U Kninu izvjesili transparent 'Olujom do Hrvatske, lustracijom do slobode'

U vrijeme postavljanja transparenta, HV je vršio vježbe s helikopterima MI-8.
27. veljače 2014. u 15:16 32 komentara 2328 prikaza
Knin,helikopter,transparent
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/14

Članovi udruge Urbana desnica spustili su s kninske tvrdjave transparent dimenzija s natpisom "Olujom do Hrvatske, lustracijom do slobode".

U vrijeme postavljanja transparenta, HV je vršio vježbe u Kninu s helikopterima MI-8.

>>Stožer postavlja jumbo plakate s likom Darka Pajčića

Knin,helikopter,transparent | Autor : Hrvoje Jelavić/Pixsell Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

- Svjesni smo da kao mladi ljudi u ovom trulom, zatrovanom i zatvorenom sistemu nemamo nikakve šanse krojiti vlastitu budućnost. Političke elite iz bivšeg sistema, agenti, ubojice i špijuni 90-tih su samo promijenili kapute i infiltrirali se u cjelokupan sustav ove države. Iskoristili su ratna zbivanja i u tom kaosu zauzeli ključne političke pozicije, postali dio gotovo svake političke stranke, hrvatskih obavještajnih službi, brojnih civilnih organizacija (tzv. borci za ljudska prava kako bi mogli legalno sisati novčana sredstva iz državnog proračuna) i zadržali su moć upravljanja velikim brojem hrvatskih medija. Danas su njihove obitelji one koje tvore takozvanu hrvatsku elitu. Vlasnici su brojnih tvrtki i država je postala njihovim taocem u ekonomskom smislu nakon njihovih privatizacija i pljački pa se mi danas pitamo zašto nama ostalima ne može biti bolje i zašto je ovako velik broj nezaposlenih - navodi u priopćenju udruga Urbana desnica.

Navode primjere Čehoslovačke u kojoj je 1991. relativno uspješno provedena te Njemačke koja je otvaranjem tajnih arhiva javnosti provela denacifikaciju.

HGK
HGK
Do ključnih poslovnih informacija u samo par klikova mišem

A1 izdvaja za Vas

 • prvacrta:

  palac gore

 • Avatar Rustem pasha Hirvat
  Rustem pasha Hirvat:

  da smo se obračunali na vrijeme sa zmijama koje su ispuzale ispod kamenja, danas bi ljepše živjeli, no nikada nije kasno, vrijeme je da netko odgovara od partizana do četnika za sve zločine učinjene prema Hrvatskome narodu, zato samo naprijed u nove akcije.

 • Dingač:

  sasvim ispravno ...