Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGORIO AUTOMOBIL
Povratak na članak

Nastavak obračuna u Kaštelima: Zapaljeni BMW pripadao je propucanom Čabraji

Požar je izbio u ulici Josipa Omašića u Kaštel Lukšiću oko 2.17 sati, a vatrogasci su ga ugasili u 2.50, navodi se u policijskom priopćenju.

Komentari 5

CR
crocop98
11:13 16.06.2020.

Haha!U ovakvim situacijama salonski filozofi i veliki čovjekoljubi pitaju "Di je policija,di je pravna država"??Nema je! Policoji ste vezali ruke "ljudskim pravima",učitelj danas nesmije neodgojenom klincu udijeliti ukor,dreknuti na njega,opaliti mu zasluženu trisku.Naričete za nekim afroameričkim krimisom selektivno i medijski vođeni bijesom protiv Trumpa.Zaboravili ste npr.ubijenog Brazilca 2015. u Londonu od strane britanske policije.Licemjeri i Farizeji!Sad se pitate di je "zakon i policija"? Doći će dan kad će te plakati za Golim otokom i pendrekom Zakona!

VL
ZA
zagabria5
09:08 16.06.2020.

Dobro što radi policija i vlast, hoće li već jednom zaustaviti kriminal u nekad mirnim Kaštelima, turističkom mjestu. Šta se čeka

VL
DA
danijelrukavina4
10:14 16.06.2020.

Mislim da bi se trebalo razmisliti o ponovnom "aktiviranju" sportsko-rekreacionog centra "Otok Goli", i taj lijepi otok ujedno i pripremiti za turističku djelatnost. Trebalo bi osmisliti sadržaje, izgraditi nove objekte, konzervirati ove stare i urediti kao muzejski postav. Radna snaga - iz priloženog bi se brzo našla.

VL
Avatar TamiFlu
TamiFlu
10:11 16.06.2020.

Izgorjelo...auto... Das Auto. Zemljo otvori se.

VL
DU
Deleted user
09:31 16.06.2020.

Murija ne može stavit pod kontrolu par kvartova, pa što da se treba pozabaviti s cijelim gradovima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.