Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova odluka
Povratak na članak

Pse i mačke u Karlovcu ne moraju kastrirati

Grad će stvoriti bazu podataka od svih pismenih izjava vlasnika koji ne žele kastrirati ili sterilizirati svoje kućne ljubimce

Komentari 8

DU
Deleted user
06:59 21.04.2018.

Treba kastrirati HDZ-ovce da se ne kote toliko kao i njihovi uhljebi.

VL
RI
rightside
19:56 20.04.2018.

mato palic, ustavni strucnjak objasnjava..sterilizacija svih pasa je protuzakonita!! sve ovi neuki politicari mogu procitat na netu, samo ukucajte to sta sam napisao,,nije tesko, a i naucicete nesto,,))))

VL
RI
rightside
20:13 20.04.2018.

eto, drago mi je da ste u nekih par sati uspjeli uvidit da o zakonima nemate pojma ni vi ni ovi koji vam nalazu takve gluposti i ponistili staru i donjeli novu odluku,, eh a za ove koji zele kastrirat svoje ljubimce morate osigurat sredstva,tj da to ide na racun grada,

VL
RI
rightside
16:00 20.04.2018.

ma dajte,, a tko od pametnih iz karlovca vam je to rekao?? a npr sta sa neposlusnima,koji ce se oglusit na taj vas zakon?? mozete im soli na rep stavit ,,i usput se dobro zblamirat,,jer za vasu informaciju,po zakonu ta vasa zamisao-nije moguca!! kako nije moguca? sve vam je nedavno objasnio vrlo priznati sudski strucnjak,pa vi sad pitajte svog nadrdenog jer to znao, i zasto je uopce to predlozio,))))

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
21:04 22.04.2018.

tako i treba bit ja ču za svoju životinju odlučit dal ču je kastrirat kad več plačam za nju i dal ču si uzet još da imam par pa da dam nekom drugom ako li treba i zađabe a s ovim pod krinkom koju nam htjedoše nametnuti daju takozvanim registriranim uzgajivačima monopol da se nagrabe na nama love kao blata ja vodim o mojoj životinji brigu i niti jedna vlast nema pravo naredit mi da je po njenom nalogu kastriram ako ja neču a bajke o milionima koje gradovi daju za te stvari nek sebi pričaju jer su svi zajedno u jednom te istom loncu i bit če koliko god se oni trudili i takvihg neregistrirnihpa nek s njima rade što hoče iovako daju raznim udrugama lovu u miljama pa nek se ti brinu o njima jer su plačeni jer je to nekima dobar izvor zarade nad tim životinama

VL
VO
vorda400
07:55 21.04.2018.

Ne morate ih kastrirati dajte ih kinezima

VL
KU
kupatilo
20:40 20.04.2018.

Ljubitelj sam zivotinja i za njihovu sam zastitu i brigu i ko ih zeli umati ondaje to i obavezan sam rjesavati i o svom trosku a ne danam ulice budu pune pasa lutalica y kontejneri puni mačaka i prenosnika svih mogucih bolesti.Reda mora biti tj.moralo bi biti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.