Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

U karlovačkom naselju Orlovac, uz šumu, objesili psa

Iz PU karlovačke potvrđuju da provode očevid i utvrđuju sve okolnosti događaja, a mještani Orlovca kažu da su stanovnici romskog naselja bili ljuti jer ih je netko bez razloga prijavio
19. veljače 2019. u 13:44 1 komentara 961 prikaza
Foto: Privatni album

Sasvim slučajno u karlovačkom je naselju Orlovac, u jednom romskom naselju, otkriven novi slučaj brutalnog zlostavljanja psa. Građanin koji se zatekao u tom dijelu koji graniči s obližnjom šumom, vidio je i odmah poslikao psa kojeg je netko objesio na granu drveta.

O svemu su obaviješteni volonteri Udruge za dobrobit životinja Najbolji prijatelj kojima je proslijeđena i fotografija sirotog psa.

– Zaprimili smo telefonsku dojavu da je u šumi na području Orlovca viđen obješen pas. Policija je izišla na mjesto događaja i potvrdila istinitost dojave. Provodimo očevid i utvrđujemo sve okolnosti vezane uz ovaj događaj – kazali su nam iz Policijske uprave karlovačke.

Mještani Orlovca kazali su nam da je u ponedjeljak prijepodne, nakon što je policija došla u romsko naselje zavladala panika, da su njihovi susjedi u naselju bili ljutiti jer ih je netko prijavio zbog, po njima, gluposti.

– Dobili smo informaciju i fotografiju i ostali smo užasnuti zbog okrutnosti. Slučaj smo prijavili policiji, jer riječ je o kaznenom djelu. Obješen pas sasvim je slučajno pronađen. Kako su nam rekli neki od mještana, razlog vješanja sirote životinje je vjerojatno trivijalan, a vjerojatno to nije niti prvi puta da se to događa. Nažalost, pas vjerojatno i nije čipiran – kazao nam je Nemanja Bila iz Udruge za dobrobit životinja Najbolji prijatelj.

završena istraga Lolija je u bunar bacio susjed, policija protiv njega podigla kaznenu prijavu monstrum! Psu kamenom razbio lubanju i ostavio ga da ugine u šumi
Aktivni odmor
NEZABORAVNO ISKUSTVO
Oni se izležavaju na plaži, a ti letiš 60 metara iznad njih!

A1 izdvaja za Vas