Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ilegalno ušli u Hrvatsku

U kamionu u Puli pronađena dva muškarca: Riječ je o migrantima iz Afganistana?

Ulica Bože Gumpca, Pula
Google Maps/Screenshot/Ilustracija
20.08.2021.
u 16:45

Naveli su kako su iz Bosne i Hercegovine ilegalno ušli u Hrvatsku šumskim putovima što se kosi s prijašnjim izvorima koji su tvrdili da je kamion iz Bugarske cijelim putem bio plombiran

U pulskom naselju Valvidal, na gradilištu jedne stambene zgrade, radnici su jutros u kamionu naišli na dva migranta. Dvojica muškaraca nalazila su se u kamionu s gipsom koji je stigao iz Bugarske. 

Kako neslužbeno doznaje Glas Istre, muškarci su iz Afganistana te se više ne nalaze u Puli. Prepraćeni su u drugu policijsku upravu, onu na čije područje tvrde da su ušli u Hrvatsku.

Naveli su kako su iz Bosne i Hercegovine ilegalno ušli u Hrvatsku šumskim putovima što se kosi s izvorima koji su tvrdili da je kamion iz Bugarske cijelim putem bio plombiran, odnosno zapečaćen. Naime, teretni je kamion krenuo iz Bugarske, jednom stao u Rijeci te potom stigao na pulsko gradilište.

Muškarci su prilikom otvaranja kamiona imali zaštitne maske na licu, a vozač tvrdi kako nije znao da ih prevozi

Glasnogovornica istarske policija Suzana Sokač potvrdila je za Glas Istre da su jutros oko 7.25 sati u Ulici Bože Gumpca u Puli zatečena dva strana državljana, za koje se sumnja da u Hrvatskoj borave nezakonito. Nakon dolaska policije na mjesto događaja, muškarci su privedeni. 

VIDEO Talibani uživaju u zabavnim parkovima dok ljudi masovno bježe iz zemlje

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Barba
Barba
17:04 20.08.2021.

Sad su svi iz Afganistana. I Sirijci i Jemenci i Libanonci. Svi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije