Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJAN PROBLEM
Povratak na članak

U ovom hrvatskom gradu broj pasa koji su napali ljude i životinje porastao je za 86 posto

Posebna kategorija pasa su opasni psi, a je li neki pas opasan utvrđuje veterinarski inspektor nakon prijave.

Komentari 2

ST
sttipe
08:01 16.07.2020.

Ponegdi su prava pošast!!! Ovo je legitiman razlog kažnjavanja ljudi koje se očekuje, i dokaz da ni jedna vlast do sada nije ni mrve brinila o građanima, nego samo o sebi i eu šefovima!!! Kazne za ovakve stvari su smješne, a posljedice strašne!!! Bidnoj babi sadrobilo puno kostiju, na obe ruke, i bilo bi joj najlakše da ju je pas odma ubija!!! 3-4, godine robije, bi bilo primjereno... Pratite koliko i kako će bit kažnjen vlasnik!!! Gradovi izasrani, svaki pedalj, i još gore, ispišani!!! Psi se većinom šetaju sami, u gluve ure... Tučnjave po plažama svakodnevne, iako 100m dalje ima plaža za pse, go.no neće tamo, nego među ostale, sa "svojim čedom"!!! Kad prođe po šugamanu, ili ti raskopa stvari, samo " izvini" priko neke stvari... Kad ti izdere ditetu lice, zbriše bez "izvini", ostavi te "institucijama sistema", koje su ti onda veća patnja od beštija i nekulture!!! Afrika sa strujom...

VL
ZG
zg1985
21:33 15.07.2020.

izgleda da je porastao i broj roma

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.