Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIŠOVITO I OBLAČNO

U jednom dijelu Hrvatske moguće nevrijeme u ponedjeljak, sredinom tjedna razvedravanje

Zagreb: Kiša i niže temperature u glavnom gradu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
07.11.2021.
u 21:04

Na krajnjem jugu kiša se očekuje u drugom dijelu dana, a u noći bi moglo doći i do grmljavinskog nevremena

Početak radnog tjedna bit će oblačan i kišovit, osobito u Dalmaciji, gdje lokalno može biti grmljavinskog nevremena, ne samo u ponedjeljak, nego još i u utorak, najavila je to za HRT meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc

Tijekom prvog dijela dana u ponedjeljak se diljem Hrvatske očekuje oblačno i kišovito vrijeme, a u gorju je moguć i snijeg. Uz umjereno do jako jugo i južni vjetar nad Dalmaciju će stizati velika količina vlage pa lokalno valja računati na obilniju kišu, prema večeri u južnim predjelima i izraženije pljuskove te grmljavinu.

Na krajnjem jugu kiša se očekuje u drugom dijelu dana, a u noći bi moglo doći i do grmljavinskog nevremena. Puhat će umjereno, potkraj dana i jako jugo koje će u noći okrenuti na buru.

U utorak će se oblaci na kopnu razilaziti, a vjetar će slabjeti. Još malo kiše rano ujutro može pasti na krajnjem istoku i u gorju. Sredina radnog tjedna djelomice sunčana, no ujutro će biti magle, lokalno i dugotrajne, što će utjecati na dnevnu temperaturu zraka. Jutra malo hladnija, ponegdje i uz slab mraz pri tlu, kazala je meterologinja te naglasila da je u četvrtak moguća mjestimična magla.

>> VIDEO Nova Tomaševićeva demografska mjera: Za svako rođeno dijete isplaćivat će se jednak iznos?

 

Ključne riječi

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
10:24 08.11.2021.

7 dana pada jos 2 dana i prestat ce

NO
nogogaz
21:49 07.11.2021.

Može bit kiše Al i ne mora! Ali ako bude kiše prestat ce....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije