Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb

U jednom danu pronađena dva beživotna tijela - u javnom zahodu i na krovu zgrade

Nikola Cutuk/PIXSELL/Ilustracija
19.09.2018.
u 13:31

Nakon istrage, tijelo je prevezeno na obdukciju nakon koje će se utvrditi okolnosti smrtnog slučaja te će se moći utvrditi identitet

Kako javlja zagrebačka policija, jučer oko 9.25 sati, na krovu zgrade u ulici Gajnice pronađeno je beživotno tijelo nepoznatog muškarca. Policija zasad ne može utvrditi identitet pronađenog muškarca zbog truležnih promjena.

Nakon istrage, tijelo je prevezeno na obdukciju nakon koje će se utvrditi okolnosti smrtnog slučaja te će se moći utvrditi identitet.

No to nije jedino tijelo kojeg su taj dan zagrebački policajci pronašli.

Drugo su pronašli popodne, oko 17.50, u javnom zahodu na Medveščaku na raskrižju Strojarske i Branimirove.

Očevidom je utvrđeno da se radi o 70-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine te nisu uočeni tragovi koji bi ukazivali
na smrt kao posljedicu kaznenog djela.

Tijelo 70-godišnjaka prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
15:12 19.09.2018.

Jel se Strojarska preselila na Medveščak ili Medveščak u Strojarsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije