Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKLETA ZADARSKA ŠUMA

Napisali pisma, pustili glazbu i spojili auspuh i kabinu auta

Građanin u automobilu u šumi Musapstan kod Zadra pronašao automobil s dva mrtva muška tijela
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
18.09.2018.
u 22:47

Jedan prolaznik vidio je automobil i čuo glazbu, ali pomislio je da se mladi zabavljaju. Dva sata poslije vidio je tijela u automobilu

Dvojica mlađih muškaraca u ranim dvadesetima počinila su samoubojstvo. Zastrašujuća vijest odjeknula je u utorak ujutro Zadrom. Automobil Daewoo Matiz s dva beživotna tijela pronađen je u šumi Musapstan oko deset sati ujutro.

Musapstan, nesuđeni zadarski Marjan, nažalost je zapušten, zbog više samoubojstava čak i sablastan, no unatoč tome mnogi zaljubljenici svakodnevno prolaze šumom pješke i biciklima. Jedan je Zadranin prošao u utorak u osam ujutro i začuo glazbu.

– Čuo je glazbu iz šume, nekih pet ili šest metara od puta, i ugledao automobil. Prošao je dalje jer je mislio da je u automobilu zaljubljeni par pa nije htio smetati. No, istim putem vratio se dva sata kasnije...

Građanin u automobilu u šumi Musapstan kod Zadra pronašao automobil s dva mrtva muška tijela
1/4

Policajac oživljavao muškarce

Naš izvor zamolio je da ga ne imenujemo i nastavio je:

– Prišao je automobilu i vidio je unutra dva beživotna tijela muškaraca u mlađoj dobi. Vidio je da su spojili izvod iz auspuha u prozor i potom rupu navodno zatvorili izolir-trakom. Prestravio se – rekao je.

Policija je ubrzo izašla na teren. Nadali su se da mladići nisu u automobilu od navečer, da se sve odigralo nekoliko minuta prije nego što ih je prolaznik uočio, da su možda još uvijek u nesvijesti... Jedan od policajaca pokušavao je oživiti muškarce, ali nije im bilo pomoći.

– Čuo sam samo da je policija kod obojice mladih muškaraca pronašla oproštajne poruke i da nije riječ o ljubavnim razlozima jer poruke upućuju na neke probleme ili svađe, ali ne znam s kime i kada. Ali problemi se moraju rješavati, a ne odustajati na ovakav način. Inače, ova je šuma sve sablasnija, bilo je u njoj i puno slučajeva samoubojstava. Tu su navodno organizirane i borbe pasa, stvarno je zastrašujuća. A tek kada se dogodi ovako nešto, to je najveća tragedija – rekao nam je naš sugovornik. Policija je provodila očevid do 13 sati kada su odnesena tijela, a oko 13.30 sati vučna služba odvezla je i automobil.

Utvrđuju sve okolnosti

Policija je apelirala da se ne izlazi u javnost s događajem dok o tragediji ne izvijesti obitelji. Kod jednog od muškaraca pronađeni su dokumenti i utvrđeno je da je on vlasnik automobila te da je iz Zadra. Drugi muškarac kod sebe je imao samo oproštajnu poruku i policija je jučer tijekom dana i dalje pokušavala utvrditi njegov identitet. Unatoč svim indicijama da je riječ o dva samoubojstva, policija, kako doznajemo, ipak provodi opsežne istražne radnje da bi se sve okolnosti ove tragedije koja je potresla Zadar utvrdile do kraja. 

Ključne riječi

Komentara 54

NA
narod1
23:36 18.09.2018.

Mediji igraju vrlo negativnu ulogu u društvu, možda čak negativniju nego političari. Vozio sam taksi i sretao sve profile ljudi, slušao njihove priče i razgovore. Situacija koju prikazuju mediji je kudikamo lošija nego što je u stvarnosti, kako kod nas tako i vani. Mediji doslovno zarađuju generirajući osjećaj nesreće kod ljudi, kad tad će platiti cijenu za zlo koje proizvode.

NA
narcis660
00:52 19.09.2018.

Bilo šta da jeste njih više nema i tužno što se odlučiše za ovako što.Sve druge opcije bile su sigurno bolji izbor ali to samo oni znaju.Teško roditeljima koji su primili ovaku strašnu vijest ....Tužno do bola...😢

AB
abendblatt
07:59 19.09.2018.

Da nije mozda nesretna gay ljubav?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije