Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekord
Povratak na članak

U jednom danu hrvatskim nebom preletjela čak 2504 zrakoplova

EK je u 2012. godini odredio cilj u kašnjenjima od 0,7 minuta po letu na razini cijele Europe, dok smo mi taj broj u vrlo kratkom roku prepolovili te on sada iznosi 0,3 minute po letu, kaže direktor

Komentari 4

BL
Blender
11:20 23.08.2012.

Svim budalastinama Hrvatska je na prvome mjestu pa tako i sa zagadivanjem zracnog prostora, kreteni predvode nasu Drzavu i upropastavaju ju svaki dan sve vise!

VL
LI
Libela
13:53 23.08.2012.

Države se bore za prelet aviona iznad svog teritorija jer time dobro zarađuju.

VL
CH
Charlemagne26
17:38 23.08.2012.

"Čak 2504 zrakoplova preletjela su nebom Lijepe Naše" Osim nebuloznog i nepotrebnog koristenja "lijepe nase" (da, krasna je, nema sto...samo citajte danasnje clanke o stanju u zemlji), pokazujete i nevladanje hrvatskim jezikom. Moze se reci "proletjela nebom" ili "preletjela nebo",, ali ovo sto vi pisete nema veze s mozgom....

VL
DU
Deleted user
19:25 23.08.2012.

Na stranu naklapanja o hrvatskoj gramatici ali bravo decki i cure. Neka dodju svaki dan u tom broju pa mogu preletati, proletati, lebditi ili "planirati" bez motora. Prosjecna naplata za usluge kontrole letenja za obavljeni prelet preko hrvatskog neba biti ce oko 500 dolara po avionu, pa nam je to oko pola milijarde dolara godisnje. Jos jednom bravo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.