Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fažana

U jednoj noći provaljeno u tri kuće za odmor

policija
Ilustracija: Goran Stanzl/PIXSELL
29.10.2014.
u 10:22

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna

Policija traga za nepoznatim počiniteljem, koji je u noći na 27. listopada, na Galižanskoj cesti na području Fažane, provalio u čak tri kuće za odmor. Iz  kuće  48-godišnjeg Puljanina ukraden je atomizer, pretvarač za struju i teleskop. Iz obližnjeg spremišta ukraden je pretvarač za struju i regulator punjenja  te  više  komada  motornog i električnog alata.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Druga  kuća  u koju je provaljeno pripada 60-godišnjaku iz Fažane. Ondje je otuđena  solarna  ploča, pretvarač za struju, televizor i razni alati, čime je vlasnik oštećen za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iz  treće kuće 52-godišnjeg Puljanina ništa nije ukradeno, ali se kraljivac potrudio  "počistiti"  spremište.  Nestao  je  trimer, razni alat i gorivo, šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

>> Dvije provale u Vinkovcima

>> 'Upali su nam u kuću, vezali roditelje pa oteli 300.000 kuna i auto'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije