Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE U ŽUPANIJI
Povratak na članak

U izolaciji dvije obitelji na Cresu: 'Nitko nam nije javio da su gosti iz Italije zaraženi'

Županijski stožer poslao je Nacionalnom stožeru mišljenje da bi regija Friuli - Venezia Giulia preventivno trebala biti stavljena na popis rizičnih regija, dodajući da je Primorsko-goranska županija najizloženija utjecajima iz susjedne Italije

Komentari 4

AS
aspiranto1950
15:42 09.03.2020.

Samo nastavite primati goste iz Italije, po mogućnosti sjeverne. Zbog vaših napuhanih 70€ po noćenju spremni ste zaraziti pola Hrvatske.

VL
Avatar dras32
dras32
15:44 09.03.2020.

Eto ako nekome nije jasno zašto je takvo stanje u Italiji, neka si pročita pažljivo tekst gore, znači talijanac unatoč zabrani izlaska iz zone se pojavi na recepciji hotela u Hrvatskoj, e pa mašala. Najgora stvar u cijeloj priči što po mentalitetu Hrvati nisu daleko od Talijanaca, šta će nama tko govoriti što smijemo a što ne, valjda smo mi najpametniji.

VL
LI
liliZG
13:04 10.03.2020.

čekajte da dođu slovenci , pola cresa najviše oko osora su oni, ... pričekajmo da dođu na praznike pa da vidiš , karantenu za cres-lošinj.

VL
Avatar salko1951
salko1951
16:03 09.03.2020.

Znači talijani se zarazili na Cresu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.