Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD POŽEGE

Uhićen muž koji je ubio majku sedmero djece: 'Činilo mi se da im brak ide nabolje'

Majka sedmero djece ubijena i zapaljena u kući, ubojica uhićen, skrivao se po šumi
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/7
24.04.2018.
u 22:48

Iz PU požeško-slavonske prvo su oko 14 sati kratko priopćili kako im je dojavljeno o požaru kuće na adresi Marino Selo 74 te da su policija i vatrogasci na terenu

Muškarac (54) osumnjičen za stravično ubojstvo majke sedmero djece uhićen je jučer (utorak) u večernjim satima, izvijestili su Policijske uprave požeško-slavonske.

Beživotno tijelo 49-godišnje Marije L. pronađeno je u utorak oko 14 sati u dvorišnoj zgradi obiteljske kuće u Marinu Selu nedaleko od Lipika, koja je pola sata prije toga izgorjela u vatrenoj stihiji. Kuću je, naime, gutao požar kojeg su ugasili vatrogasci. Sumnja se da je nesretna žena, inače majka sedmero punoljetne djece, najprije ubijena, a potom je, ne bi li se zameo trag krvavom zločinu, prostorija uz samu kuću i zapaljena dok je žena ležala na podu. Iz Policijske uprave požeško-slavonske prvo su oko 14 sati kratko priopćili kako im je dojavljeno o požaru kuće te kako su policija i vatrogasci na terenu.

Majka sedmero djece ubijena i zapaljena u kući, ubojica uhićen, skrivao se po šumi
1/13

Sat vremena kasnije javljeno je i kako su u toj kući pronašli osobu koja ne daje znakove života. Suprug mrtve žene, za kojeg smo kasnije doznali da je osumnjičen za njezino ubojstvo, nije pronađen kod kuće. Šokirani tragičnim događajem, susjedi su Mariju opisivali kao vrijednu i radišnu. 

- Mariju i njezina supruga vidio sam ih dan prije ubojstva. Znao sam da imaju razmirica, ali u posljednje vrijeme činilo mi se da nisu tako posvađani i da im brak ide nabolje. Čini se da sam bio u krivu. Strašno je sve to, ne pamtim kad se u našem selu dogodila ovakva tragedija – rekao nam je susjed nesretne žene. 

Kada su čuli strašnu vijest, neka od Marijine djece došla su do obiteljske kuće, ali policija ih nije puštala dok ne završi očevid. Ubojica se nakon monstruoznog zločina dao u bijeg, ali nekoliko sati kasnije pronađen je u obližnjoj šumi. Navodno je riječ je o Marijinom ljubomornom suprugu. Nakon očevida kojeg su obavili policija i Županijsko državno odvjetništvo iz Bjelovara, tijelo pokojnice prevezeno je u bolnicu gdje će se obaviti obdukcija.

Komentara 23

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
17:56 24.04.2018.

U budućnosti, kao IK će preventirati takve slučajeve. Isto kao što u Americi smrtna kazna preventira ubojstva. Malo sutra!

RO
rotuutor
17:19 24.04.2018.

Kako to fa zene nidu zasticene ,usvojena je IK?Anemicni sta sada?

SJ
Sve je uzalud
17:51 24.04.2018.

.....od 01.01.2018....rezultat je 3:2.....tri muska dvije zenske..prevedeno tri muska u blagosti preminula a dvije zene ubili zlostavljaci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije