Naslovnica Vijesti Svijet

U Italiji uhićeno troje Hrvata. Policija im u kući pronašla pravo blago

Policija je zaplijenila nekoliko Rolex satova, Cartier i Bulgari te Yves, originalne muške i ženske torbe i novčanike renomiranih marki, 1700 eura gotovine, a pronašli su i skrivenu violinu
13. lipnja 2019. u 09:54 16 komentara 1749 prikaza
talijanska policija
Foto: Screenshot

Talijanska policija uhitila je troje Hrvata koje se sumnjiči za niz provala i pljački na području Torina nakon što su pretresli kuću u kojoj su živjeli.

Pronašli rješenje Što kažete na ovu metodu policije? Pogledajte hvatanje kriminalaca na motociklima

U kući u kojoj su živjela dvojica hrvatskih državljana u dobi od 56 i 60 godina pronađene su skupocjeni predmeti u vrijednosti od čak 90 tisuća eura. Treća uhićena je žena stara 52 godine koja ima prebivalište u Berliju u Collegnu.

Policija je zaplijenila nekoliko Rolex satova, Cartier i Bulgari te Yves, originalne muške i ženske torbe i novčanike renomiranih marki, 1700 eura gotovine, a pronašli su i skrivenu violinu koja je na sebi imala natpis “Antonius Stradivarius cremonensis faciebat anno 1713”.

Uhićeni su rodbinski povezani i svi su nezaposleni pa se pretpostavlja da su skupocjeni predmeti ukradeni iz okolnih kuća, vikendica, stanova i provala u vozila.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • tajo777:

    Kako vas više nije sram ovakvih naslova????? Kakvi "hrvati"???? Zar je zabranjeno pisati istinu???? ROMI!!!!!! Koji slučajno imaju RH putovnicu!

  • senior:

    Piskarala opet pišu lažne bezvezarije. Radi se o osobama koje nose hr putovnice ali su romi iliti cigoj??ri.

  • Deleted user:

    Kako se zovu ti “hrvati”?