Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretresli im kuću

U Italiji uhićeno troje Hrvata. Policija im u kući pronašla pravo blago

talijanska policija
Foto: Screenshot
13.06.2019.
u 09:54

Policija je zaplijenila nekoliko Rolex satova, Cartier i Bulgari te Yves, originalne muške i ženske torbe i novčanike renomiranih marki, 1700 eura gotovine, a pronašli su i skrivenu violinu

Talijanska policija uhitila je troje Hrvata koje se sumnjiči za niz provala i pljački na području Torina nakon što su pretresli kuću u kojoj su živjeli.

U kući u kojoj su živjela dvojica hrvatskih državljana u dobi od 56 i 60 godina pronađene su skupocjeni predmeti u vrijednosti od čak 90 tisuća eura. Treća uhićena je žena stara 52 godine koja ima prebivalište u Berliju u Collegnu.

Policija je zaplijenila nekoliko Rolex satova, Cartier i Bulgari te Yves, originalne muške i ženske torbe i novčanike renomiranih marki, 1700 eura gotovine, a pronašli su i skrivenu violinu koja je na sebi imala natpis “Antonius Stradivarius cremonensis faciebat anno 1713”.

Uhićeni su rodbinski povezani i svi su nezaposleni pa se pretpostavlja da su skupocjeni predmeti ukradeni iz okolnih kuća, vikendica, stanova i provala u vozila.

Komentara 16

CE
cenzura
10:48 13.06.2019.

Kako vas više nije sram ovakvih naslova????? Kakvi "hrvati"???? Zar je zabranjeno pisati istinu???? ROMI!!!!!! Koji slučajno imaju RH putovnicu!

SE
senior
10:49 13.06.2019.

Piskarala opet pišu lažne bezvezarije. Radi se o osobama koje nose hr putovnice ali su romi iliti cigoj??ri.

DU
Deleted user
10:27 13.06.2019.

Kako se zovu ti “hrvati”?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije