Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Što kažete na ovu metodu policije? Pogledajte hvatanje kriminalaca na motociklima

Sve je više pljačkaša na motociklima, no Britanci su im odlučili stati na kraj
23. studenoga 2018. u 14:31 8 komentara 28952 prikaza
Pogledajte galeriju 1/3

Londonska policija ima novu taktiku s pomoću koje se obračunava s kriminalcima.

Naime, posebno obučeni vozači hvataju kriminalce na motociklima jureći automobilom za njima, a kada ih sustignu, jednostavno se zabiju u njih i sruše ih na pod.

BMW Dobro je i završilo Psovao vozača BMW-a koji mu se ubacio u trak, nije očekivao ovo

Snimka nadzorne kamere pokazala je kako kriminalce obaraju automobilom, a policija tvrdi kako je to jedino rješenje jer su kradljivci na motociklima postali iznimno opasni za bicikliste i pješake.

– Misle da ćemo zaustaviti potjeru ako skinu svoje kacige, katkada možda i hoćemo, no kao što vidite, taktikom se koristimo i pri hvatanju vozača bez kaciga – rekao je poručnik Tony McGovern iz londonske policije.

Na ovakvo hvatanje kriminalaca odlučili su se nakon što su pljačkaši na motociklima u samo jednom satu opljačkali čak 30 žrtava.

Pogledajte kako izgleda potjera:

NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • krademkoHDZ:

    Ovako bi trebala murja i naše političare. I oni kradu

  • Toni70:

    Briljantno super inteligentno nešto naj jače najnovije na svijetu zadivljujuće . Naši ili neki drugi u cijelom svijetu nikada ne bi došli na tako super ideju da ne vjeruješ da se tko malo gurne lopinu uglavnom sa mopedom kad sa ... prikaži još!d sa brzinom od strašnih 30 do skoro 50 km bježeći a neće da stane policiji koja ga progoni .....

  • Vito:

    Ovdje je samo pet sekundi videa koji ne prikazuje ništa što se ne može vidjeti po cestama cijelog svijeta. __ Još jedna obmana čitateljstva