Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija u istri

Zaplijenili marihuanu vrijednu oko milijun kuna

trava
Foto: PU Istarska
30.09.2014.
u 14:18

Riječ je o jednoj od najvećih zapljena droge u Istri u protekle tri godine, kazao je Enes Bečić, načelnik Sektora kriminalističke policije PU istarske

Istarska policija zaplijenila je dvadeset kilograma marihuane, čija bi vrijednost na ilegalnom tržištu iznosila oko milijun kuna. U akciji su uhićene četiri osobe. Naime, policija je 27. rujna oko 21,45 sati na parkiralištu u mjestu Milinki kod Tinjana zatekla i uhitila četvoricu muškaraca, dvojica 36-godišnjaka i jednog 24-godišnjaka s područja Poreča te 42-godišnjeg državljanina Srbije. U koferu 42-godišnjaka iz Srbije pronađeno je 38 paketa marihuane, teških 20 kilograma i 11 grama. Pretražene su i četiri kuće, dva osobna vozila, jedno plovilo i četiri osobe. Pronađeno je i zaplijenjeno 148.450 tisuća kuna, 1550 eura, 19 američkih dolara, devet mobilnih uređaja i jedno prijenosno računalo, kojim su se služili u preprodaji droge.

Riječ je o jednoj od najvećih zapljena droge u Istri u protekle tri godine, kazao je Enes Bečić, načelnik Sektora kriminalističke policije PU istarske. Uhićeni Porečani dosada nisu evidentirani za kaznena djela zlouprabe droga, a prema saznanjima policije, droga nije nabavljena na području Hrvatske. Osumnjičeni su 28. rujna privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

>> Do marihuane i sa poklon-bonom

Komentara 1

BA
bajo2
19:08 30.09.2014.

oho,ho koliko su ovi autobusa morali pretresti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije