Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLETJELI U PROVALIJU, AUTO IZGORIO

U Istri su poginula dva brata od 19 i 12 godina? 'Tragedija je to koju mjesto ne pamti'

Automobil koji je u prometnoj nesreći u potpunosti izgorio nalazi se u Policijskoj postaji u Pazinu
Foto: Luka Batelic
1/11
15.09.2023.
u 15:28

Automobil je sletio u provaliju nakon udara u stablo te se zapalio

Strašna tragedija zavila je u crno istarsko mjesto Lupoglav. Ondje su jučer oko 17.45 sati u teškoj prometnoj nesreći poginule dvije osobe, a doznaje se kako je riječ o braći staroj 19 i 12 godina. Automobil je sletio u provaliju nakon udara u stablo te se zapalio. U vozilu su pronađena dva mrtva tijela. 

- Cijeli Lupoglav zavijen je u crno. Ugasila su se dva života i to dvojice braće. Imali su 19 i 12 godina i poznajem im roditelje i baku koja isto živi u Lupoglavu. Život je bio pred njima. Tragedija je to koju mjesto ne pamti. Stradala su djeca - ispričala je za 24 sata susjeda iz Lupoglava koja dobro poznaje obitelj. 

Policija je ranije izvijestila da je do nesreće došlo kada je vozač na lokalnoj cesti pod Uškom prešao na lijevu stranu i udario u stablo uz lijevi rub kolnika. Nakon što se automobil odbio od stabla, sletio je niz padinu i zapalio se.

Policijski službenici obavili su očevid, a nadležna državna odvjetnica naložila je obdukciju tijela radi utvrđivanja uzroka smrti, kao i vještačenje vozila. 

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 10

Avatar Kajman
Kajman
15:56 15.09.2023.

Grozno. Neiskustvo za volanom i vjerojatno neprimjerena brzina i takva tragedija. Sućut obitelji :´(

ED
edvardl
15:59 15.09.2023.

Ako je to istina, za braću, tragedija!!! Sućut roditeljima! Svako malo, mladi vozači pogibaju i u smrt odvoze suvozače, na našim s cestama??? To već postaje veliki problem, ili su neiskusni (to je sigurno), presigurni u svoje vozačko umiječe, popiju koju pivu previše i automobili s previše KS!?

AC
acer7
17:07 15.09.2023.

Nadam se da su umrli prije požara, da nisu živi gorjeli. strašna tragedija :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije