Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema kraja izmjenama
Povratak na članak

U istom danu dva puta mijenjali natječaj za nabavu osam vozila

Tvrtka Vode Jastrebarsko koja nabavlja automobile ne može se odlučiti kakva vozila želi ili...

Komentari 4

LI
Livi
12:17 16.08.2012.

Zar nije iz Jastrebarskog "najbolji" student i danasnji ministar okolisa koji je vrsio duznost gradonacelnika i u isto vrijeme bio u civilnoj sluzbi? Uz to je covjek iz stranke "Pravednika".

VL
BK
bez.komentara
19:16 16.08.2012.

Pozvati jednog proizvođaća u Hrvatsku da napravi tvornicu nekih djelova za svoja vozila i donjeti stavku da sve držane tvrtke kupuju ta vozila i uz to dati neki poticaj,tako da bi i privatnici kupovali ta vozila. I riješena korupcija i nova radna mjesta

VL
Avatar sjena_vjetra
sjena_vjetra
22:49 16.08.2012.

@Livi, on je i autor ovog natječaja. Pogodi koji auto vozi privatno, koji je vozio kao gradonačelnik..

VL
PS
psiho84
11:08 17.08.2012.

u zadnjih 4 godina se ford poceo nabavljat u vise vecih firma dok ga prije nije bilo nigdje. Siguran sam da je namjesten natjecaj, Valjda je u ford dosao netko tko ima razno razne veze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.