Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan djeteta oboljelog od maligne bolesti
Povratak na članak

'U Hrvatskoj svaki drugi dan jedno dijete oboli od maligne bolesti. Potrebno je pružiti odgovarajuću skrb'

Pružanje kvalitetne skrbi djeci oboljeloj od malignih bolesti jedan je od prioriteta hrvatskog društva, smatraju zastupnici okupljeni oko inicijative u borbi protiv raka poručuju svi članovi inicijative 'Zastupnici u borbi protiv raka'

Komentari 3

Avatar lasta mala
lasta mala
14:57 15.02.2021.

Ajme tuge!

VL
Avatar shadow
shadow
15:12 15.02.2021.

Svi pričaju o boleštinama a nitko o uzroku! Ljudski organizam je skoro pa savršeni samo-održivi stroj/sustav. Njegov pogon za održavanje su proteini,vitamini,minerali i aminokiseline, sve ostalo što dospije u organizam utječe na DNA i na hormone (tijelo to smatra otrovom i kreče eliminirati ali večinu nemože) i tu počinje bolest. Mi smo vajda ili sigurno jedina vrsta u svermiru koja prvo pošprica, otruje sa 10-15 vrsta kemikalija svoju hranu prije konzumacije. Jedina vrsta koja svjesno i namjerno uvlači dim otrovni sa 4000 kemikalija koje se pritom stvaraju sagorjevanjem-PUŠENJE. Jedina vrsta koja dezinficijens-KLOR baca u svoju vodu, crijevne bakterije time ubijemo a u crijevima počinje pomoću tih bakterija kroz probavu 80% svih imunih odgovora i ekstrahiranja svih nutrijenata u krvotok potrebnih za održavanje tog sustava zdravim. Dakle otkud boleštine?

VL
DU
Deleted user
18:11 15.02.2021.

Laž jer nema tumora! Sve je korona!!! Sarkazam na stranu: to je pretužno ali se bojim da će toga biti sve više jer sazrijeva generacija djece čiji su roditelji dobili dobru dozu zračenja nakon eksplozije černobila. Možete me ismijavati, ali mi i dalje ne znamo utjecaj mobilnih mreža + Wlan na ljudsko zdravlje. Osim toga dosta će djece (ali i odraslih) oboliti i umrijeti zbog nedostatne dijagnostike i nepravovremenog terapiranja zbog ovog ludila oko corone...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.