Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADIMIR ŠIŠLJAGIĆ
Povratak na članak

U Hrvatskoj je podjela na ljevicu i desnicu umjetno stvorena i ona se s vremena na vrijeme radikalizira

Hoću li se kandidirati za gradonačelnika Osijeka, o tome ću odlučiti u idućih mjesec dana, poručuje Šišljagić, bivši osječko-baranjski župan i bivši čelnik HDSSB-a

Komentari 9

DL
dvanaest_legija
13:09 09.12.2020.

Zanimljivo je da gospodin ne vidi svoji krivnju za propadanje Osječko-baranjske županije, iako je tamo bio glavna osoba, župan. Zašto bi mu itko vjerovao da će ovaj puta napraviti nešto bolje?

VL
MA
Markosuncezarko
15:00 09.12.2020.

Odakle se opet stvorio doktor Šišljagić?? SiB je propala direktno zbog Vas, Glavaša i ekipe HDSSB-a koja je vodila politiku inaćenja i trpanja u svoje džepove. Odakle obraza više?!?!

VL
DR
DragoOs
13:26 09.12.2020.

Eto tko se našao! Gospodin bivši župan kroz dva mandata. Pa šta ste radili u tih 8 godina doktore Šišljagiću? Sjedili ste Glavašu u krilu i pitanje jeste još u njemu. Molim vas lijepo, ne nasmijavajte nas sa ovakvim najvama. Pokvarena jaja se ne vraćaju u frižider već idu u koš. Imali ste priliku i profućkali ste je.

VL
TO
tonilulic
14:43 09.12.2020.

Pokušavam onako racionalno razumjeti kako netko ima hrabrosti kandidirati ili uopće pomisliti na taj potez kad je bio jedan od ključnih aktera koji je uništavao Slavoniju.. Godinama su živjeli slogan "Inati se Slavonijo" i to je jedino što su realiziralili a rezultiralo je iseljevanjem naših obitelji i uništavanjem svog potencijala kojeg naša Slavonija ima.. Prošli izbori 200 glasova hahaha? Vjv mu je cilj uzeti jedan mandat pa sve žive ucijenjivati, stara "dobra" praksa njegive bivše ekipe..

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:19 09.12.2020.

Ti to najbolje znaš, oficiru jna.

VL
DR
DraskoPapilon
14:07 09.12.2020.

Nazalost ovo je nastavak politike sukoba s centralnom vlašću. Gosp. Šišljagić mi ne trebamo da nam netko govori zasto se u Osijeku nista ne moze napraviti jer vi politicki niste dobri s nikim u ZG. Sjetimo se Vas kao zupana. Osjecanima treba netko tko ce doista moci realizirati projekte.

VL
DU
Deleted user
13:01 09.12.2020.

Takve kao on u nekim dijelovima Slavonije zovu prilivode!

VL
DU
Deleted user
12:52 09.12.2020.

konacno netko pametan...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.