Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN PENAVA:
Povratak na članak

U Gradu Vukovaru stvorili smo najpovoljniju poduzetničku klimu u Hrvatskoj

Prema pravilniku zainteresirani će moći iz ovoga fonda po jednoj mjeri minimalno povući 5.000 kuna, a maksimalno 300.000 kuna

Komentari 2

AR
anica.rendulic
18:31 29.03.2017.

Bravo gospodine Penava za takvu klimu mozemo samo zahvaliti osobno vama! Nije svatko sposoban i stvoren za to da bude gradonacelnik kao sto ste vi. Jer Nas Grad Heroja Vukovar upravo i treba jednoga takvog gradonacelnika koji ne samo daa ima pametnu glavu nego nosi i inteligentno srce u sebi. Samo naprijed tako, vi ste stvoreni za Vukovar!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.