Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja
Povratak na članak

Demokratski deficit? Zakazali su roditelji, škole, političari...

Kampanjom početkom nove školske godine GONG traži uvođenje građanskog odgoja i obrazovanja u škole kao zasebnog predmeta

Komentari 6

LA
larala
07:31 08.09.2015.

klinci trebaju nauciti razmišljati svojom glavom a, ne uciti da ko ovce nasjedaju na predizborne laži i ostatak vremena slijepo slijede korumpirane politicare gđo . emina.

VL
MA
marijaqwer
08:35 08.09.2015.

Istrazivanja su pokazala demokratski deficit- manjak.Za to nisu porebna istrazivanja jer je ocigledno da se odluke donose tajno i protiv volje naroda a ako se narod pobuni i na referendumu izrazi svoju volju onda se to izigra promjenom zakona i igrom rijeci.

VL
Avatar abakus
abakus
08:12 08.09.2015.

Prodavači magle... Demokracija je, koliko imamo priliku vidjeti, samo malo manje providan način za porobljavanje i uništavanje ljudi od otvorenog totalitarizma. S time da u totalitarizmu barem možeš uprti prstom u onoga tko te tlači, a u demokraciji te kad upreš prstom optuže da si "teoretičar zavjere".

VL
DD
ddh
09:49 08.09.2015.

Oboje, GONG i GOOD incijativa su expositure SDP-a, oboje su ateisticki i komunisticki ofarbane. A jasno je kaj bi ti htjeli. Htjeli bi Titov odgoj i u skole uvesti nesto slicno "moralnom politickom vaspitanju" zlocinacke posrbljene t.zv. JNA-e. Htjeli bi odgajati mlade ne prema onome kaj pise u deset zapovijedi Bozjih, nego prema onome "druze ......, ljubicice bijela i sl." Nije njima do odgoja o demokraciji, nego do odgoja u tome, da komunizam i nije tako los i da postoji samo jedna crvena istina. Sve drugo je prodavanje magle. Zato prste proc od moje unucadi drugovi komunisti.

VL
DU
Deleted user
08:24 08.09.2015.

Ma vidi ovu balističarku Eminu... Ponaša se kao da je svoja na svom i dijeli savjete i naredbe nama Hrvatima.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
11:14 08.09.2015.

Ma, naravno građanski odgoj će iskorijeniti zapošljavanje preko stranačkih i plemenskih veza. A tko će ga predavati? Onaj koji dobije posao preko veze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.