Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brze pozajmice

U godinu dana "zaradili" 140.000 kuna nudeći pozajmice u zamjenu za mobitele

mobitel
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
15.03.2022.
u 14:28

Devetero građana je sklopilo ugovore i predalo mobitele dvojcu koji im nije isplatio pozajmice niti im vratio mobitele

Zagrebačka policija prijavila je 41-godišnjaka i 23-godišnjakinju koje sumnjiči da su, nudeći brze pozajmice u zamjenu za mobitele dobivene sklopljenim ugovorima s telekomunikacijskim operaterima, oštetili devet osoba za 141.000 kuna.

Policija je precizirala da je dvojac, od srpnja do prosinca 2020., na raznim internetskim oglasnicima nudio brze pozajmice za koje su kao osiguranje zatražili sklapanje ugovora s raznim telekomunikacijskim operaterima i kupovinu mobitela.

Devetero građana je, dodaje policija, sklopilo ugovore i predalo mobitele dvojcu koji im nije isplatio pozajmice niti im vratio mobitele, čime su ih oštetili za ukupno 141.000 kuna.

Policija je nakon kriminalističkog istraživanja prevarante prijavila zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu.

VIDEO U Sesvetama raznesen bankomat

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
14:30 15.03.2022.

pohlepa čini ljude lakim metama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije