Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi šok

U Njemačkoj 15 azilanata silovalo 18-godišnju djevojku

njemačka policija
Jan Woitas/DPA/Pixsell
27.10.2018.
u 19:15

Kurdski migrant Majd H., dobro poznat policiji, omamio je u diskoteci djevojku, odveo je do obližnjeg grma gdje ju je sa svojim prijateljima silovao

Novi šok u Njemačkoj u gradu Freiburgu. Prema izvješću tamošnje policije, 21-godišnji Kurd, azilant Majd H. i još 14 azilanata starih od 19 do 30 godina silovali su 18-godišnjakinju ispred diskoteke nakon čega su je bespomoćnu ostavili u grmlju punih četiri sata. Od njih 15, sedmorica počinitelja su Sirijci, jedan osumnjičenik ima njemačku putovnicu, dok za preostalu sedmoricu nema podataka o nacionalnosti.

Svi se sada nalaze u pritvoru, osim glavnog osumnjičenika Majda H., za kojim policija intenzivno traga. Zbog podebljeg kriminalnog dosjea za njim je već odavno raspisana tjeralica.

Nesretna djevojka upoznala se s Majdom H. preko njegovih prijatelja. Majd H. je djevojci dao tabletu ecstasy nakon čega joj je dao i piće. Prema policijskom izvještaju, nakon što se djevojka omamila, oko ponoći, Majd H. odveo ju je u obližnje grmlje gdje ju je, osim Majda H, seksualno zlostavljalo još 14 osoba.

Djevojka je rekla policiji da se, zbog velikih ozljeda i omamljenosti, nije mogla pomaknuti ni tražiti pomoć iz grmlja. Istog dana djevojka je podnijela prijavu za silovanje nakon koje je policija na temelju DNK otkrila počinitelje.

Otac Majda H. potvrdio je da je njegov sin te noći bio mrtav pijan i nije ništa govorio, već je samo otišao spavati tvrdeći da sigurno nije konzumirao drogu te da je od droge bio “čist već godinu i pol” s obzirom na to da je prošao ciklus odvikavanja. Nakon zločina Majd je otišao kući i mirno prespavao te ujutro nestao. Kada je policija s pet patrolnih automobila došla ispred kuće, otac i majka morali su identificirati glavnog krivca silovanja preko tetovaže na slikama. Otac je za Bild kazao da je Majd, koji se u Siriji volio slikati s kalašnjikovom, već i prije imao problema s policijom i bio osuđen zbog agresivnog ponašanja te je kazao da će “ako je stvarno silovao djevojku, učiniti sve da bude kažnjen i nestane iz Njemačke”.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije