Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI

U Francuskoj prvi put zabilježeno više od 50.000 novih slučajeva zaraze

Koronavirus u Francuskoj
Foto: REUTERS
1/10
25.10.2020.
u 21:41

Broj smrtnih ishoda koji se pripisuju toj bolesti iznosi u nedjelju 116, čime je ukupan broj od početka pandemije narastao na 34.761.

U Francuskoj je srušen novi rekord u epidemiji Covida-19, uz 52.010 novih slučajeva u zadnja 24 sata, pokazuju službeni podaci objavljeni u nedjelju.

U subotu je bilo više od 45.000 novozaraženih, nakon što je u petak prijeđen prag od milijun potvrđenih slučajeva zaraze od pojave virusa Sars-CoV-2. Broj smrtnih ishoda koji se pripisuju toj bolesti iznosi u nedjelju 116, čime je ukupan broj od početka pandemije narastao na 34.761

.
Koronavirus u Francuskoj
1/8

Stopa pozitivnih testova u odnosu na broj testiranih i dalje raste i dosegla je 17 posto, prema 16 posto u subotu i samo 4,5 posto početkom rujna.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije