Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska Kostajnica

U fizičkom obračunu pijanih gostiju i policije stradao načelnik postaje Marijan Brnad

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
14.10.2014.
u 12:11

Neslužbeno doznajemo kako je u sukobu s pijanim gostima lokala sudjelovao i načelnik Policijske postaje u Hrvatskoj Kostajnici Marijan Brnad, koji je tom prilikom i ozlijeđen

U sitnim noćnim satima u nedjelju, u kafiću Kostarika u Ulici Nine Marakovića u  Hrvatskoj Kostajnici došlo je do sukoba i fizičkog obračuna pijanih gostiju i službenika tamošnje policije.
Kako je priopćeno iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, oko 2.40 sati najprije je gost u dobi 22 godine fizički napao 52-godišnjaka s područja Dvora i lakše ga ozlijedio. Potom je njegov 32-godišnji prijatelj verbalno napao i naguravao konobaricu, koja je smirivala 22-godišnjaka.

Vidjevši da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, policijski službenik koji se zatekao na mjestu događaja izdao je zapovijed 32-godišnjaku da prekine s činjenjem prekršaja, na što se on oglušio i fizički napao policajca. Kolegi su tada u pomoć priskočila četiri policijska službenika, koji nisu bili u službi, međutim počinitelji, kojima se priključio još jedan 32-godišnjak, pružali su aktivni otpor, napali policajce, vrijeđali ih i omalovažavali pogrdnim riječima.

Dva su policijska službenika pritom lakše ozlijeđena. Uz uporabu sile počinitelji su svladani i uhićeni te dovedeni u policijsku postaju, gdje je alkotestiranjem utvrđeno da su bili pod utjecajem alkohola. Pregledom je kod 32-godišnjaka pronađen i 1,8 gram marihuane. Protiv svih je počinitelja podnesena kaznena prijava zbog napada na službenu osobu i prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira, te omalovažavanja policajaca pri obavljanju službene dužnosti. Protiv 32-godišnjake je podnesen i optužni prijedlog zbog posjedovanja droge.

Neslužbeno doznajemo kako je u sukobu s pijanim gostima lokala sudjelovao i načelnik Policijske postaje u Hrvatskoj Kostajnici Marijan Brnad, koji je tom prilikom i ozlijeđen.

>> Na zgradi kina u središtu Gvozda osvanuo ustaški grafit

Komentara 1

GR
grgy4u
15:18 19.11.2014.

naravno nepiše da je načelnik osobno dozvolio da lokal može radit poslje radnog vremena,i da je on prvi koji je počeo tuču sa tim dečkom,i da se uopće nisu legitimirali kao policajci,ni tko su oni da mogu osobno dozvoliti vlasniku da radi a r.vrijeme lokala je do 02h ujutro,a na kraju krajeva kakvi su to policajci kad njih petoricu istuče jedan pijani gost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije