Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruxelles
Povratak na članak

U EU patvoreno ili pogrešno deklarirano 30 posto meda

Princ Albert, koji je poznat kao veliki zagovaratelj ekologije, a i čest gost u Hrvatskoj, danas je poručio kako su informiranost na lokalnoj razini, umreženost mjerodavnih institucija, pčelara i znanosti, te politička volja i te kako bitni za problematiku pčela i oprašivanja

Komentari 2

Avatar Pavel ic
Pavel ic
16:03 14.06.2016.

eu prcija

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:18 21.06.2016.

ne postoji znanstveno dokazana medijska 'činjenica' da su pčele ključni oprašivači biljaka. ne postoji. postoji samo vjerovanje. kao i u isusa, muhameda, budu, mojeg djeda, i sl. pčelarenje je danas unosni biznis. nekoliko ruskih i ukrajinskih milijardera je počelo salo sa medom. kila šećera je ispod 5 kuna, a kila meda je 60-70 kuna. računicu si napravite sami. bez znatnog prihranjivanja pčela sa šećerom (da, onim po kilu, iz mađarske, virovitice, županje....) nema ni jednog pčelara koji prodaje med i pokušava živjeti od njega. mene, koji sam imao pčele, nitko ne može uvjeriti da se sa 80 košnica godišnje dobije 5 tona meda. a puno opg-ova ima koji prodaju 'eko' med, što god to značilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.