Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOMBAŠKI NAPAD

U dvostrukoj eksploziji u tajlandskom odmaralištu ubijena žena, 22 ozlijeđenih

tajland
Foto: Reuters/PIXSELL
11.08.2016.
u 23:22

"Zasad ne možemo govoriti o motivima (...) ali možemo osigurati područje i pokrenuti istragu"

Najmanje je jedna osoba poginula a 22 su ozlijeđene u dvjema eksplozijama danas kasno navečer u ljetovalištu u Tajlandu, rekli su tajlandski dužnosnici, dodajući da zasad nisu poznate okolnosti i motivi napada.

Po riječima policijskog načelnika Kasane Jamswanga, dvije eksplozije su odjeknule malo prije ponoći u popularnom tajlandskom turističkom središtu Hua Hinu, 198 km južno od Bangkoka.

Kasana je rekao novinarima da je jedna tajlandska trgovkinja poginula, a četiri su u kritičnom stanju. Najmanje su 22 osobe primljene u bolnicu s ozljedama.

"Prva bomba je eksplodirala ispred puba" u turističkom dijelu Hua Hina, rekao je policijski čelnik. U dvjema eksplozijama poginula je Tajlanđanka a među ozlijeđenima su dvije Nizozemke, dodao je.

Kasana dodaje da policija ne smatra eksploziju nesretnim slučajem i da vodi istragu.

"Zasad ne možemo govoriti o motivima (...) ali možemo osigurati područje i pokrenuti istragu".

>> Kanadska policija ubila podržavatelja ISIL-a: 'Planirao je napad u roku 72 sata'

>> Priveden ISIL-ovac koji je prijetio napadom na utakmici Bundeslige

Komentara 1

AB
abdulah
00:16 12.08.2016.

da je bil intelegentan, nogal ih je sve pobit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije