Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA

Priveden ISIL-ovac koji je prijetio napadom na utakmici Bundeslige

polizei
Foto: Reuters/PIXSELL
09.08.2016.
u 18:09

Sumnja se da je riječ o visoko pozicioniranom članu Islamske države

U Njemačkoj je priveden osumnjičenik za terorizam koji je navodno prijetio napadom na utakmici Bundeslige, prenosi Spiegel.

Prema podacima Ministarstva unutarnjih poslova u Mainzu, sumnja se da je riječ o visoko pozicioniranom članu Islamske države.

Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova rekao je za Spiegel da postoje indikacije o mogućim planovima za napad na utakmici Bundeslige.

>> Islamska država potvrdila da je poginuo njezin 'ministar rata' Šišani

>> Otvorena istraga: Organizira li Islamska država prijelaz migranata preko Sredozemlja?

Komentara 17

DI
dokazano.istinito
18:35 09.08.2016.

svi trenutno gube, svi mogu videti kako nema vise povjerenja medju saveznicima...ali jedna nacija (drzava) siri i siri svoju mrezu i vlada.to je izrael,trenutno vladaju zapadom,ali zeli dalje

DI
dokazano.istinito
18:55 09.08.2016.

bilo je i bice ljudi koje zele se osvetiti, ali bice jos vise onih koji ce se spajati da izbegnu nepravde koje se cine bliskom istoku, i da uopce nema isila stvorio bi se nesto jos vece, i to jee normalno ako se vidi koje sve nepravde se cine arapima...ali kada to budu svi shvatili i vjerovali,to ce biti tada kasno jer ce to biti pocetak 3 svijetskog rata u kojem ce Svijet zakrvariti kao nikada do sada

DI
dokazano.istinito
18:59 09.08.2016.

ovi se ratovi vode iskljucivo za materijalizam (oni koji napadaju) i svijet ce zakrvariti tim ciljem, jer nitko se ne bori za demokratiju kako lazu ljude,kada bi se borili za demokratiju,ili kada bi Bombardirali u ime Boga,onda nema veceg nedemokrataa od Izraela,i onih koji drugima ne zele ono sto sebi pozele

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije