Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENO PRIJAVLJEN

U dvorištu tupim predmetom usmrtio mačku

policijska traka
Foto: ilustracija
22.05.2019.
u 16:01

62-godišnjaku slijedi kaznena priajva zbog ubijanja ili mučenja životinja, moguća je kazna do jedne godine

Policijski službenici PU požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja općine Brestovac nedaleko od Požege.

Muškarac je osumnjičen da je 7. svibnja u jutarnjim satima u mjestu Daranovci, u dvorištu svoje obiteljske kuće, tupim predmetom usmrtio mačku.

Protiv 62-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela ubijanja ili mučenja životinja, za koje je propisana kazna zatvora u trajanju do jedne godine.

Roditelji Nikole Tureka i Nuše Bunić

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Tračalo
Tračalo
02:25 23.05.2019.

Mačke su veliki predatori, najviše stradavaju u prometu gdje uključivanjem u promet postaju plosnate.

DE
deda1234
16:18 22.05.2019.

Kaj nisi mogo u vodu kao i svi ostali...

SO
sokol99
14:17 23.05.2019.

Eto to je naše krivosuđe? za mačku predviđena kazna od 1 godinice? A Cetinski se nada oslobađajuče presude koji nije vidio čovjeka na cesti i usmrtio ga.A pitanje je kud je taj gledal???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije